Erden Timur: "Ön plana çıkmamaya çalışıyorum, Okan hocam çağırdığı için geldim"

Galatasaray, tarihi rekorlar kırdığı 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Erden Timur: "Ön plana çıkmamaya çalışıyorum, Okan hocam çağırdığı için geldim"

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"HOCAMIN EMEĞİ ÇOK BÜYÜK"

"En başta hocama teşekkür ediyorum. Emeği çok büyük. Çok güzel bir kalbi var. Oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Başkanımıza, yönetim kurulumuza, Florya'daki ekibimize teşekkür ederim."

"HAK EDEN KAZANDI"

"Hak eden kazandı. Bu sonuca ulaştığımız için çok mutluyuz. Ne diyebilirim, bilmiyorum. Florya'daki en önemli şey, çok güzel bir sevgi ortamı var, gerçek ve samimi. Sadece söylemde kalan değil. Aylardır ben Florya'dayım. Herkes, yedisinden yetmişine çok inanmıştı. Fenerbahçe maçı, öyle arada bir kaza oldu. Ama rekorlar kıran bir takım, bu yıl çok ciddi bir mücadele oldu. Hem zorlayıcı bir seneydi. Çünkü iki takım da çok başarılı bir sene yürüttü. İki takım da rekor kırdı. Mücadele eden tüm kulüpleri tebrik ediyoruz."

"ÖN PLANA ÇIKMAMAYA ÇALIŞIYORUM"

"Galatasaray'da devam edecek misiniz?" sorusunu yanıtlayan Erden Timur; "Bugün şampiyonluk, diğer konuların ve kişilerin hiçbir önemi yok. Burada çok büyük bir ekip var. Ön plana çıkmamaya, görüntü vermemeye çalışıyorum. Röportaj da vermeyecektim ama Okan hocam çağırdığı için yanında olmak için geldim."

"KİŞİLERİN ÖNEMİ YOK"

"İnşallah Galatasaray'ın daha nice başarıları olacak. Gerçekten müthiş bir camia. Galatasaray'da tüm başkanların kupaları, şampiyonlukları var, kişilerin önemi yok. Okan Hoca ile daha nice başarılar olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, 15:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf Yeşiltaş
Yusuf Yeşiltaş - 3 hafta Önce

Dünyanın her yerinde 99 puanla şampiyon olmak mümkündür.

Bu sadece, Galatasaray'ın olduğu yerde mümkün olmaz.

Necat zengin
Necat zengin - 3 hafta Önce

Sayın dursun başkanm şampiyon olduk hedefimiz büyük..erden başkan kırgın galiba 25 nci şampiyonluğu istiyorsak erden başkan bırakılmamalı asla yola devam.

Adem
Adem - 3 hafta Önce

Erden bey, iyiler önden gitmelidir...Biz sizden memnunuz....Allah da sizden memnun olsun inşAllah....görevinize devam edin....dostlarınızı sevindirin düşmanlarınızı çatlatın...Dursun beyi yalnız bırakmayın.