"Erden Timur sezon biter bitmez görüşecek, iki süperstarı istiyor"

Şampiyon olunması halinde bombaları patlatmaya hazırlanan Galatasaray'da birçok isim gündeme gelirken, iki süperstar için öncelik verilecek.

"Erden Timur sezon biter bitmez görüşecek, iki süperstarı istiyor"

Şampiyonluk yolunda geri sayıma geçen Galatasaray, iç ve dış transferde de hızlı hareket etmeye çalışıyor. İlk etapta Dries Mertens'in bir senelik opsiyonunu kullanan Sarı-Kırmızılılar, diğer yandan da dünya yıldızları ile temaslara devam etmek için hazırlık yapıyor.

İlkay'la görüşüldü

Erden Timur'un geçtiğimiz günlerde çıktığı Avrupa seferinde, İlkay Gündoğan'la masaya oturduğu ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcuyu Galatasaray'a kazandırmak isteyen Timur, ilk görüşmeyi gerçekleştirirken, toplantının olumlu geçtiği öğrenildi.

Pulisic için olumlu geri dönüş

Transfer listesini dünya çapında yıldızlarla donatan Galatasaray'ın gündemindeki bir diğer isim: Christian Pulusic. İngiltere'de Chelsea forması giyen 24 yaşındaki ABD'li star, bir türlü beklenen patlamayı yapamayınca gözden çıkarıldı. Galatasaray dışında da talipleri olan ABD'li oyuncunun maliyeti bir hayli yüksek. Ancak Erden Timur'un Londra seferinde kurduğu temaslardan olumlu geri dönüşler aldığı da gelen haberler arasında.

Final sonrası Vrij'le görüşme

Tottenham'ın renklerine bağlamak üzere 25 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazırlandığı Nelsson'un ayrılma ihtimali güçlenince vakit kaybetmeden kolları sıvayan Sarı-Kırmızılılar, önceliği boşa çıkacak isimlere veriyor. Bu doğrultuda masaya gelen ilk isim, Inter'deki kontratı bitecek olan Hollandalı savunmacı Stefan de Vrij oldu. Bonservis bedeli olmayacak tecrübeli futbolcuyla, Galatasaray'ın İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finali sonrasında bir görüşme yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

İki isme ağırlık verildi

Liverpool'la sözleşmesi sona erecek olan Naby Keita ve Roberto Firmino için de temaslara başlayan, PSG'den de Wijnaldum için yine nabız yoklayan Cim Bom'un listesi süperstarlarla dolu olsa da Galatasaray'da son dönemde adı geçen iki oyuncu için ağırlık verildi.

Fiyat sorulacak

Gelen son haberlere göre Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, sezon biter bitmez Mauro Icardi için PSG ile masaya oturacak. Timur, burada Paris temsilcisinin başka bir yıldızı için de yoklama yapacak. Aslan, Başkent ekibi ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Renato Sanches için de fiyat soracak.

Ziyech teklifleri dinleyecek

Bu sezon 26 maçta yalnızca 873 dakika sahada kalabilen Portekizli orta saha oyuncusunu, teknik ekip de kadroda görmeyi çok istiyor. Sonrasında ise Timur'un rotası İngiltere olacak. Sacha Boey'in satışı konusunda Premier Lig devleri ile görüşecek olan Timur,Chelsea'nin yıldızı Hakim Ziyech için de Chelsea ile temas kuracak. Daha önce Beşiktaş'ın da gündemine gelen Faslı futbolcunun, takımdan ayrılmaya sıcak baktığı ve gelen teklifleri dinleyeceği öğrenildi.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2023, 02:29
YORUM EKLE