"Erden Timur'un bedavaya aldığı oyuncunun değeri, şu an 25 milyon Euro"

Tete’nin sergilediği futbol sonrasında Galatasaraylı yöneticiler, eserleriyle şimdiden gurur duyuyor.

"Erden Timur'un bedavaya aldığı oyuncunun değeri, şu an 25 milyon Euro"

Galatasaray’da Tete performansı, sarı kırmızılı yöneticileri mest etti.

Yaz döneminde Shakhtar Donetsk’le sözleşmesini fesh eden ve bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan Brezilyalı futbolcu, formu ile teknik kadroyu rahatlattı.

GEÇİCİ LİSANS İLE OYNUYOR

FIFA’dan gelen geçinci lisansla forma giyen ve Şampiyonlar Ligi’ndeki Kopenhag maçına damga vuran Tete, Başakşehir maçında da sahanın iyileri arasında yer aldı.

"TAM BİR PİYANGO"

23 yaşındaki futbolcu, yükselen formu ile dikkat çekerken, yöneticilere göre Tete, “Tam bir piyango” olarak düşünülüyor.

"25 MİLYON EURO OLARAK GÖSTERİLİYOR"

Sarı kırmızılı yöneticiler, 23 yaşındaki oyuncunun bir fırsat transferi olarak karşılarına çıktığını belirterek, “Sonuçta her transfer risklidir. Tete transferindeki risk belki de normalin üzerindeydi. Transferlerimizle ilgilenen Erden Timur’un bedavaya aldığı oyuncunun değeri, şu an 25 milyon euro olarak gösteriliyor. Bu sene bu, daha da artacak. Bonservis ödemediğimiz oyuncu, bizim için büyük bir piyango gibi” değerlendirmesinde bulundu.

1 GOL, 2 ASİST

Süper Lig’de 3 maçta bir asisti bulunan Tete, Şampiyonlar Ligi’ndeki Kopenhag maçında da yarım saatte 1 gol, 1 de asist yaparak kendini göstermişti.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2023, 09:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Akın Özgürbüz
Akın Özgürbüz - 8 ay Önce

Yanliz şu var FIFA'ya şikayet durumu Galatasaray zor durumlara düşebilir buna dikkat çekmemiş yazar anlaşılan