Ergin Ataman: "Neden bizlerden birisi başkan olmasın?"

A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Anadolu Efes Başantrenörü olan Galatasaray Kongre Üyesi Ergin Ataman'dan başkanlık seçimiyle ilgili açıklama geldi.

Ergin Ataman: "Neden bizlerden birisi başkan olmasın?"

Ergin Ataman, Galatasaray'da başkanlık seçimiyle ilgili dikkat çeken sözler söyledi.

BAŞKANLIK İTİRAFI

Aynı zamanda Galatasaray Kongre Üyesi olan Ataman, başkanlık düşüncesini açıkladı.

Ataman'ın açıklamaları şu şekilde:

-GALATASARAY BAŞKANLIĞINI NADASA ALDIM-

"Şu anda Anadolu Efes Başantrenörü olarak zor bir süreçteyiz. Önemli bir misyon üstlenmiş durumdayım. Bunun üzerine A Milli Takım görevi verildi ve orada da çok büyük hedefle yola çıkıyoruz. Hedefimiz ilk Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olmak. Şu anda Galatasaray başkanlığını nadasa aldım. Son dönemlerde kongrelere de gitmedim. Uzaktan takip ettim. Çok canım sıkıldı. Şu andaki oluşan ortam ve kaos süreci de çok can sıkıcı. Onun için bu düşüncemde bayağı bir fren yaptığımı söyleyebilirim."

-BİRAZ SOĞUDUM-

"Her spor adamı için böylesine büyük kulüplerde, arkasında milyonlarca taraftarı olan takımlarda başkanlık yapmak çok büyük hayaldir. Ben Galatasaray Kongre Üyesi olarak bir gün oralarda olabilir miyim? 30 yıldır Avrupa da sporun zirvesinde bir spor adamı olarak buradayım. Hep bunu düşünüyordum, neden olmasın bizlerden birisi diye. Şu kaos ortamını, genel kuruldaki çekişmeleri gördükten sonra biraz soğudum. 2026 demiştim ben, önümüzde 3, 4 sene var. Belki ortalık yatışır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2022, 14:09
YORUM EKLE