Eric Bailly: "Galatasaray'a gittiğini biliyordum, beni Galatasaray'a getirmek istiyordu"

Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Eric Bailly, Beşiktaş'a transferinin ardından açıklamalarda bulundu. Bailly, Galatasaray ile ilgili itiraflarda bulundu.

Eric Bailly: "Galatasaray'a gittiğini biliyordum, beni Galatasaray'a getirmek istiyordu"

Beşiktaş’ın yeni transferi Eric Bailly, basın toplantısında Galatasaray ile ilgili itiraflarda bulundu.

Bailly'nin açıklamaları şu şekilde:

"BENİ GALATASARAY'A GETİRMEK İSTİYORDU"

"Buraya gelmeden önce Wilfried Zaha ile konuştum. Onun Galatasaray’a gittiğini biliyordum ve o da beni Galatasaray’a getirmek istiyordu. Ancak Şenol Güneş ile Trabzonspor’da birlikte çalışan Zokora ile daha çok konuştum. Bana Şenol Güneş hakkında çok güzel şeyler söyledi. Daha sonra Şenol Güneş ile konuştuğumda da güven duydum ve bu yüzden burayı tercih ettim. Onun hakkında hep iyi şeyler duydum."

"BENİM İÇİN FARKLI BİR DENEYİM OLACAK"

Manchester United’ta daha önce beraber oynadığım Fred’in Fenerbahçe’ye gittiğini gördüm, Zaha da yine aynı şekilde karşılıklı oynadığım bir oyuncuydu. Burada oynamak benim için farklı bir deneyim olacak. Ligin önemi büyük. Deneyimlerimi buraya taşımak ve burada kupalar kazanmak istiyorum. Benim futbola bakışım bu şekilde” dedi.

"İYİ BİR REKABET GÖRÜYORUM"

"Beşiktaş’a deneyimlerimi getirebilirim. Böylece takım arkadaşlarım ve teknik kadroyla birlikte önemli şeyler yapabiliriz. Bence bu sene iyi şeyler olacak, ben de iyi bir mantalite sunmak istiyorum. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a bakınca iyi bir rekabet görüyorum."

"GEÇEN SENE GALATASARAY KAZANDI"

"Bu sezon benim için önemli olacak. Geçen sene ligi Galatasaray kazandı, bu sene neden Beşiktaş şampiyon olmasın? Buraya kazanma mantalitesiyle geldim, şampiyon olmak ve daha fazlasını yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2023, 14:16
YORUM EKLE