Erinç Bilican: "Adam, Galatasaray'ı yalnız bırakmamak için sakat sakat oynadı, herhalde kimse bilmiyor"

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi sonrasında şampiyonluk için büyük bir konsantrasyon yaşanıyor.

Erinç Bilican: "Adam, Galatasaray'ı yalnız bırakmamak için sakat sakat oynadı, herhalde kimse bilmiyor"

Markaj Youtube kanalında Erinç Bilican, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Bilican'ın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'NIN ALDIĞI İĞNELERİ HERHALDE KİMSE BİLMİYOR"

"Adam, takımı yalnız bırakmamak için sakat sakat oynadı. Bu arada kötü oldu tabii ki. Biz çok daha diri bir Icardi izleyebilirdik. Çok kilo falan diye konuşuluyor ama sakatlıkta aldığı o iğneleri herhalde kimse bilmiyor. Tendonlarda çok ciddi yıpranmalar vardı, üstüne arka adale sorunu bindi. Çok zor bir sezona rağmen bu inanılmaz istatistik. Bir tek Galatasaray maçında performans veremedi. Sivasspor maçından sonra izlediğim en iyi forvet performanslarında biri olduğunu söylemiştim. Muazzam bir performans sergiledi. Gündelik yorumlar yapılması kötü."

"GÜNLÜK YAŞAYAN KESİM VAR"

"Günlük yaşayan kesim var. Adam, Zaha'ya demediğini bırakmıyor, ardından 'Zaha neden yok?' diyor. Kerem Aktürkoğlu oynayınca bir sürü laf, oynamayınca 'bu takımın sol açığı Kerem'dir' diyor. Abdülkerim kötü oynayınca, demediğini bırakmıyorlar, Fenerbahçe maçı sonrası 'Abdülkerim kesilir mi?' oluyor. Kerem Demirbay'a 'Dayı' falan, kötü oynayınca 'Niye Berkan Kutu oynamadı?' deniliyor."

"ALİ KOÇ'UN YAPTIĞI KONUŞMANIN..."

"Bir Galatasaray başkanı, Ali Koç'un derbi galibiyeti sonrası soyunma odasında yaptığı konuşmanın bir benzerini yapsaydı, ertesi genel kurulda ibrasızlık tehditiyle karşı karşıyaydı. Tarih sonunda şampiyonluğu yazacak her zaman..."

"İNSANLARI TEHDİT EDİP İŞİYLE ŞANTAJ YAPIYOR"

"Ali Koç, inasnları fiziksel tehdit edip ve işiyle ilgili şantaj yapıyor. Şu an mesela Beşiktaşlılar dışardan güzel güzel seyrediyor ama çekişirlerse seneye falan aynılarını onlar yaşayacak. Daha önce Trabzonspor yaşadı aynılarını. Suç duyurusu bu kişiyi durdurmuyor. Kendisine bir cephe varmış ama bu cephe ne hikmetse Ali Koç'a gereken cezaları vermiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2024, 11:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zizu
Zizu - 3 hafta Önce

Türkiye de kendini taraftar sanan zavallılar umarım okumuştur

Zeus
Zeus - 3 hafta Önce

Şu adamın sakatlığından bahsedilmesin artık çıldırıyorum!
1 yıl oldu ve kaç maç gitti böyle bu bir fedakarlık ve başarıdan ziyade kötü yönetim örneğidir!