Erkut Söğüt: "Galatasaray'dan Arsenal'e gitmesini çok isterim"

Galatasaray'ın oyuncusu Kerem Aktürkoğlu için menajeri Erkut Söğüt'ten sürpriz bir açıklama geldi. Söğüt, Kerem'in er ya da geç Premier Lig'de oynayacağına inandığını söyledi ve gönlündeki takımı açıkladı.

Erkut Söğüt: "Galatasaray'dan Arsenal'e gitmesini çok isterim"

Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt, İngiliz basınına konuştu.

Söğüt'ün tribalfootball.com'a yaptığı dikkat çeken açıklamalara yer verildi.

İşte o açıklamalar:

"PREMİER LİG'DE OYNAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

42 yaşındaki menajer, Kerem'in hala genç bir futbolcu olduğunu söyleyerek, "Transfer için doğru zaman ve doğru yerin neresi olduğunu asla bilemezsiniz. Kerem hala genç bir oyuncu ve zamanı geldiğinde Premier Lig'de oynayacağını düşünüyorum" dedi.

"ARSENAL'E GİTMESİNİ ÇOK İSTERİM"

Söğüt, gönlündeki takımı da açıkladı. Kerem'i Arsenal'e yakıştırdığını söyleyen menajer, "Bir menajer olarak genç oyuncularınızı her zaman Arteta'ya göndermek istersiniz çünkü her zaman gençlerle oynuyor. Arsenal'in genç oyuncuları alıp ilk 11'e monte ettiği eşsiz bir kültürü var. Bu yüzden bir menajer olarak, genç oyuncumun Arsenal'e gitmesini ve orada gelişmesini çok isterim" ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu ile beraber Mesut Özil'in de menajeri olan Erkut Söğüt, Özil'in Real Madrid'ten Arsenal'e transferi için büyük çaba sarf etmişti. ,

Aynı şekilde Özil'in Arsenal'den Fenerbahçe'ye gelişine de ön ayak olan Söğüt, Ada'da ciddi bağlantılara sahip.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2022, 23:02
YORUM EKLE