Erman Özgür: "Galatasaray'da neden oynadığının cevabını verdi, Galatasaray'ın en oturaklı futbolcusu"

Galatasaray, Bayern Münih maçı öncesi ligde Kasımpaşa engelini kayıpsız geçti.

Erman Özgür: "Galatasaray'da neden oynadığının cevabını verdi, Galatasaray'ın en oturaklı futbolcusu"

Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özgür'ün açıklamaları şu şekilde:

"BAYERN MÜNİH DEPLASMANINDAKİ KOZ ZAHA"

"Galatasaray'ın oyununu güvenli olarak tarif edebilirim. Bayern Münih deplasmanının kozu Zaha! Icardi fedakarlık yapıyor, mecburen oynuyor anladığım kadarıyla. Icardi'nin durumu gözlemlenmeli. Uzun süredir iğneyle oynuyor. Almanya'dan puan alma ihtimali Muslera'nın sakatlığıyla doğru orantılı."

"ZORLUK DERECESİ İSTİKRAR GETİRMEYEBİLİR"

"Yeni transferler aynı anda katkı vermediği için iş yapmadı gibi gözükebilir ama Kopenhag maçını Tete çevirdi, Ankaragücü maçını ve Kasımpaşa maçını Zaha çevirdi. Başakşehir maçını Hakim Ziyech... Davinson Sanchez, Manchester Unitedi maçında iki asist yaptı. Şampiyonlar Ligi'ndeki zorluk derecesi istikrar getirmeyebilir."

"BAYERN MÜNİH MAÇININ PROVASI"

"Sahaya çıkan 11, Bayern Münih maçının provası. Nelsson ve Ziyech'i Bayern maçında oynatacaksanız ligde oynamaları çok çok doğru."

"ZIYECH'İN TEMPOSU TARTIŞILIR"

"Galatasaray, hücum kısmında eksik. Boey orta saha gibi oynayıp Ziyech'e alan yaratmaya çalışıyor. Ziyech'in kalitesi tartışılmaz ama temposu tartışılır. Bayern Münih deplasmanında Tete olabilir."

"KAAN AYHAN NEDEN OYNADIĞINI CEVABINI VERDİ"

"Kaan Ayhan neden oynadığının cevabını ilk yarıda verdi. Hem toplu kısımda iyi işler yaptı, savunma kısmında da var. Galatasaray'ın en oturaklı futbolcusu şu anda. Böyle oynarken Torreira ile ikisi bozulmaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2023, 01:53
YORUM EKLE