Erman Özgür: "Galatasaray iyi ki almış, verilen paranın hiç önemi yok"

Galatasaray'da Mauro Icardi, övgüler almaya devam ediyor.

Erman Özgür: "Galatasaray iyi ki almış, verilen paranın hiç önemi yok"

Galatasaray, Mauro Icardi'nin attığı gollerle Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti.

Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür, Mauro Icardi ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özgür'ün açıklamaları şu şekilde:

"İYİ Kİ ALINMIŞ"

"Icardi, hiç kimsede soru işareti bırakmıyor. İyi ki alınmış, iyi ki bonservis bedeli ne olursa olsun, aldığı maaş verilmiş. Çünkü bir büyük maçta o maçı seyretmeye değer kılan oyuncu Icardi. Büyük maça kalite katan o maçın büyük maç olduğunu hissettiren Icardi ve Torreira. Bu iki oyuncunun da üst düzey oynadığı maçı Galatasaray, hak ederek kazandı."

"ICARDI'YE VERİKEN HİÇBİR PARANIN ÖNEMİ YOK"

"Santrfor konusunda çok para harcanacaksa risk alınmamalı. Icardi, geçen sene kendisini öyle bir kabul ettirdi ki verilen hiçbir paranın önemi yok. Torreira'ya vereceksin, hiç düşünmeden."

"ICARDI, LİGİMİZİN İÇİN FAZLA"

"Icardi'nin şu hali bir bizim ligimizin için fazla. Hem yetenekli hem santrfor içgüdüsü var hem de doğru koşuyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2023, 16:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zafer reyşen
Zafer reyşen - 9 ay Önce

Ancak bu arada sacha boey in hakkını kimse vermiyor. Çocuğa haksızlık ediliyor. Bu takımın her maç ve 90 dakika en iyi oyuncusu henüz 23 yaşındaki bu çocuk. Takımı ileri geri taşıyan, defansta en kritik müdahaleleri yapan, rakip defansı yoran, top kapan ve her zaman sakin . Liverpool un arayıp bulamadığı bir futbolcu.Alexander arnold tan bile daha iyi