Erman Toroğlu: "Bir hafta önce gördüm, demek ki doğruymuş, Galatasaray'ınmış"

Galatasaray, Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek 23. şampiyonluğunu resmen ilan etti.

Erman Toroğlu: "Bir hafta önce gördüm, demek ki doğruymuş, Galatasaray'ınmış"

Sabah Gazetesi spor yazarı Erman Toroğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"BİR HAFTA ÖNCE GÖRDÜM"

Hani perşembenin gelişi çarşambadan belli deriz ya G.Saray'ın Ankaragücü'nü yeneceğini bir hafta önce seyrettiğim kupa yarı finalinde gördüm. Ankaragücü iyi futbol oynamıyor, birkaç oyuncusu var, o kadar. Ancak bunu bu teknik adama bağlayamam. Çünkü siz bir sezonda 4 hoca değiştirirseniz olacağınız budur.

"KAHİN OLMAYA GEREK YOK"

Bu takımı gördükten sonra G.Saray'ın oyun şekli ve son haftalardaki mücadele gücü (bakın mücadele gücü diyorum, iyi futboldan bahsetmiyorum) ve 'ben bu işi götüreceğim' havası, maçtan evvel benim açımdan G.Saray'ı mutlak favori yaptı. Bunu söylemek için de zaten kahin olmaya gerek yok. Biraz futboldan anlarsanız görürsünüz. G.Saray kafaya koymuş, 'Ben bu işi bitireceğim' diyor. Bunu bütün futbolcular hissettiği zaman zaten işi bitirirsiniz. Nitekim dün gece öyle bir maç seyrettik.

"ICARDIİ ALDIĞI PARAYI SONUNA KADAR HAK ETTİ"

Sarı-kırmızılılar hiçbir zaman oyundan düşmedi. Hep içeride kaldılar. Icardi iki attı, iki de kaçırdı ama çok çalıştı. Zaten Icardi bu sene aldığı parayı sonuna kadar hak etti. O geldikten sonra G.Saray'ın oyun şekli, oyun planları tamamen değişti. Diğer futbolcular da İcardi'ye göre oynadılar.

"GALATASARAY KAHRAMANINI ÇIKARIYOR"

Okan Buruk'a da bir parantez açmak isterim. G.Saray kendi kahramanını kendi içinden çıkarıyor, başka yerlerde aramıyorlar. Bence doğru da yapıyorlar. Jesus, sezona çok iyi başladı ama sonra yolunu sapıttı.

"DEMEK Kİ DOĞRUYMUŞ"

Okan Buruk sezon başı biraz sallandı, onu ve takımı bu maçlarda Gomis kurtardı. Yani G.Saray bugün şampiyon olduysa sezon başında Gomis'in attığı gollere borçlu ama Buruk genelde kenarda sakin durdu. Yaptığım istihbarata göre de futbolcularla münasebeti iyi, bir ağabey, arkadaş gibi. Böyle olunca da zaten başarı geliyor. Sarı-kırmızılılar şampiyonluğu hak ettiler, tebrikler. Hep söylerlerdi ya 'Mayıslar G.Saray'ın' diye, demek ki doğruymuş.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2023, 20:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet irez
Ahmet irez - 12 ay Önce

Çok İsabetli