Erman Toroğlu: "Erden Timur'dan telefon geldi ve bir yerde buluştuk"

Galatasaray Başkanveli Erden Timur ile Erman Toroğlu arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Erman Toroğlu: "Erden Timur'dan telefon geldi ve bir yerde buluştuk"

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Skyspor Youtube kanalında Galatasaray Başkanvekili Erden Timur ile yaptığı görüşmeyi aktardı.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA İKİNCİ BİR ADAM VAR..."

"Galatasaray ikinci bir adam var. Hani bu transferleri yapan... Tanımıyorum, o da Mersin'li çıktı. 'Onun verdiği beyanatları çocuklar bana yan yana hazırlasın' dedim. Kasım'da bunu söylemiş, Aralık'ta bunu söylemiş, Ocak'ta bunu söylemiş ve 'Lig bitsin, konuşacağım' demiş. Adı ne? Erden Timur..."

"FATİH TERİM VE ABDURRAHİM ALBAYRAK DA YAPTI"

"Hiç tanımam, televizyondan tanıyorum. 'Erden Timur kardeş, bunları sürekli sana soracağım. Ne evrak varsa çıkaracaksın' dedim. Bunu daha önceden Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak yaptı ama sezon bitince sustular. 'Bu işler hep Galatasaray'da mı oluyor? Çıkın, konuşun' dedim." 

"ERTEN TİMUR'DAN TELEFON GELDİ"

"Ertesi gün Erden Timur'dan telefon geldi ve bir yerde buluştuk, konuştuk. 'Hocam, bunları açıklayacağım ama şimdi şampiyon olduk, transferl olayları ve Şampiyonlar Ligi var, taraftarlar çok seviniyorlar. Şu aşamada basın toplantııs yaparsam şampiyonluk milletin kursağında kalır, gündem değişir. Onun için biraz bekleyeceğim, durulsun, öyle söyleyeceğim' dedi. Ben de 'Tamam' dedim." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2023, 11:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf nokay
Yusuf nokay - 10 ay Önce

Açıklanacak bir şey yok. Şampiyonluk kutlamaları biteli 2 ay oldu. Erman hoca çok beklersin. Ali KOÇ ta seçimden sonra açıklayacaktı Fb li olarak bende bekliyorum.

Orhan
Orhan - 10 ay Önce

He yersen