Erman Toroğlu: "Fenerbahçeli oyuncular, Galatasaray maçında kendini teker teker attıracak"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali öncesinde tartışmalar sürüyor.

Erman Toroğlu: "Fenerbahçeli oyuncular, Galatasaray maçında kendini teker teker attıracak"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN İŞİ DAHA KOLAY"

"Fikstüre baktığım zaman Fenerbahçe'nin işi daha zor, Galatasaray'ın işi daha kolay. Galatasaray, önümüzdeki hafta Alanyaspor ile oynayacak ama rakip zaten kendini alttan kurtarmış. Fenerbahçe, Karagümrük ile oynayacak. Karagümrük'ün ise durumu kritik, kaderi elinde."

"FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR KENDİNİ TEKER TEKER ATTIRACAK"

"Anladığım şu; Süper Kupa Finali'nde Fenerbahçeli oyuncular, kendini teker teker attıracak. 6 kişi kalınca hükmen 3-0 mağlup olacak. Çünkü Fenerbahçe yöneticisi Erol Bilecik'in açıklamaları bize onu gösteriyor. '90 dakika oynanmayacak' diyor."

"TÜRKİYE KUPASI KARARI HİKAYE"

"Fenerbahçe, 2 yıl Türkiye Kupası'nda olmak istemiyor. Bu karar hikaye. Ali Koç kalacak mı, Mehmet Büyükekşi kalacak mı? Bunların hiçbiri belli değil. Yeni başkanlar gelir, temiz sayfalar açılır. O zaman derenin altından çok sular akar." 

"FEDERASYON DEVAM EDERSE FUTBOLU UNUTUN"

"Önümüzdeki sezon mevcut federasyonun olacağını düşünmüyorum. Olursa Türkiye'de futbolu falan unutun. Bakın çok net söylüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2024, 22:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nirvana
Nirvana - 4 hafta Önce

Fenev her zaman ki gibi üfürükçü, Lig başından beri en fazla hakem hatasıyla puan alan takım.Hersey ortada ama utanma sıkılma kalmamış hala daha fazlası için ağlıyor ve fenerasyon da çanak tutuyor