Erman Toroğlu: "Galatasaray'da yedek kulübesinde Okan Buruk'a artistlik yapmış, battaniyeyi fırlatmış"

Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanından 3-0'lık galibiyetle döndü.

Erman Toroğlu: "Galatasaray'da yedek kulübesinde Okan Buruk'a artistlik yapmış, battaniyeyi fırlatmış"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"SKOR KİMSEYİ YANITLMASIN"

"Galatasaray çok iyi oynamadı. Adana Demirspor akın akın Galatasaray kalesine geldi. Maçı izlemeyenler skora bakınca başka bir şey düşünebilir ama skor asla kimseyi yanıltmasın, her şey olabilirdi. Kerem Demirbay'ın direkten dönen topu var ama bence Adana Demirspor direkten döndü."

"GALATASARAY, BU MAÇI HİÇ UNUTMASIN"

"Muslera çok başka bir kaleci. Tam ahtapot. Büyük takımın kalecisi sahneye çıkacak, bir sezonda 5-6 maç kurtaracak. Ligin hangi kalecisi olursa olsun bu maçta Galatasaray yenilirdi. Bu adamın artık heykelini ya stadın ya da tesislerin yanına dikin. Galatasaray şampiyon olacaksa bu maçı hiç unutmasın."

"OKAN BURUK, ELİNDEKİ MALZEMEYİ TÜRKİYE'DE KULLANDI"

"Fenerbahçe ve Galatasaray'ın elindeki malzeme çok iyi. Okan Buruk bunu Türkiye'de kullandı. İsmail Kartal ise ön plana çıkamadı. Ben çok başarılı oldu demiyorum çünkü büyük paralar harcandı."

"OKAN BURUK'A ARTİSTLİK YAPMIŞ"

"Geçen hafta oynanan maçta Wilfried Zaha, yedek kulübesinde Okan Buruk'a artistlik yapmış. Battaniyeyi almış fırlatmış, bu maçtan önce de öksürüyorum bahanesiyle kadroya alınmamış. 'Transfer çalımı, şu bu' dediler. Ne olacak göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2024, 08:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatan
Vatan - 1 hafta Önce

Bunu sana kim söylemiş? Hiç bir GS linin seninle oturup GS hakkında konuşacağını sanmıyorum

Erhan Abacı
Erhan Abacı - 1 hafta Önce

Herşeyi bilen arkadaş. Doğru mu yanlış mı, habire sallıyor. Çalıştığı TV a spor olmasa dili yüzünden kırk sefer ceza alırdı.

Yavuz Akpınar
Yavuz Akpınar - 1 hafta Önce

Galatasaray iyi oynamdî fiyip duruyorlar. Eğer kötü oynayıpta bu Skorla ayrılıyorsa, birde uyi oynadığında hangi skorla ayrılır bir sorsana bu şahısa