Erman Toroğlu: "Galatasaray'daki tam usta çakal, Fenerbahçe'deki yavru çakal"

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi büyük heyecan yaşanmaya devam ediyor.

Erman Toroğlu: "Galatasaray'daki tam usta çakal, Fenerbahçe'deki yavru çakal"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Galatasaray derbisiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"KEREM, SOL KANATTA DAHA ETKİLİ"

"Kerem Aktürkoğlu, özellikle deplasmanlarda daha iyi oynuyor ama kendi mevki sol kanatta daha etkili. Çizgiye indiği zaman daha tehlikeli oynuyor."

"ICARDI, AKTİF OLURSA FENERBAHÇE YARA ALIR"

"Icardi, arkalı önlü tam aktife geçerse Fenerbahçe yara alır. Çünkü orta sahadan stopere yardım biraz zor gelecek. Fred yok. Becao'nun eksikliği de hissediliyor. Birebir bırakmayacaksın. Icardi hareketlenmezse o zaman Galatasaray yara alır."

"TORREIRA USTA ÇAKAL, İSMAİL YÜKSEK YAVRU ÇAKAL"

"Torreira çok akıllı futbolcu, tam bir usta çakal. İsmail Yüskek ise yavru çakal. Çakal kelimesini kötü anlamda söylemiyorum, akıllı manasında söylüyorum. Torreira topları alıyor, kesiyor veriyor ama İsmail bazen dağıtıyor. Tabii arada tecrübe farkı var. İsmail de gelişecek."

"KADRO USTALIĞI OLMADI"

"Galatasaray'da kadro ustalığı olmadı. Sol beki çevir çevir oynattın, Abdülkerim Bardakcı'yı sola atıyorsun, bu sefer stoper hattını bozuyorsun. Barış Aler Yılmaz'ı beke atıyorsun, önündekiyle uyumlu olmuyor veye asıl mevki olan kanatta şans veremiyorsun. Bu da böyle bir sorun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2023, 23:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kaan Yurduseven
Kaan Yurduseven - 5 ay Önce

Okan hocam iki yıldır takımın başındasın alt yapıdan tek bir oyuncuyu A takıma kazandıracağız.Hep yabancı transferiyle nereye kadar ? Takımın yerleşmiş ɓir oyun formatı yok, taç atışlarında oyuncuların pozisyon alamıyorlar,hala korner ve serbest vuruşları kimin atacağı netlesmemis.icardiye pozisyon yaratılabilir, yapılan ortalar rastgele. Bilmemki daha ne söyleyeyim. Senin bunları görüp önlem alman gerekiyor.Sana rağmen şampiyon olmamız herhalde büyük sürpriz olur.Umarim hatalarını görür ve takımı geç kalmadan toparlarsin.Yüreğimiz ağzımızda maç seyretmekten yorulduk artık...

Sakaryalı
Sakaryalı - 5 ay Önce

Kaan kardeşimize sesleniyorum.Gs camiası Terimlerde gördü,Derwall' lerde gördü.Ama Okan hoca gibi kimse futbol oynatmadı.Küme de düşsek tebrik ediyorum.Geçiş dönemlerinde bunlar normaldir.Türkiye'nin Barcelonası Galatasaray dır.