Erman Toroğlu: "Okan Buruk çocuğu resmen yakıyor, neden bu kadar ısrar ediyorsun?"

Galatasaray'da Okan Buruk'un kadro tercihi eleştiri almaya devam ediyor.

Erman Toroğlu: "Okan Buruk çocuğu resmen yakıyor, neden bu kadar ısrar ediyorsun?"

SkySpor Youtube kanalında Erman Toroğlu, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili değerlendlrmelerde bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, DAHA İYİ İŞLER ÇIKARABİLİRDİ"

"Galatasaray'ın şu ana kadar Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de göstediği performans 10 üzerinden 6. Bu kadro ve eldeki malzemeye göre daha iyi işler ortaya çıkabilirdi."

"OKAN BURUK, KEREM'İ YAKIYOR"

"Kerem Aktürkoğlu 10 numarada olmuyor. Neden bu kadar ısrar ediyorsun? Icardi'yi stoper oynatmak gibi bir şey. Okan Buruk, çocuğu resmen yakıyor. Icardi ile Kerem'in formsuz performansı hem birbirlerini hem de Galatasaray'ı etkiliyor. Kerem'i yerinde oynatmayacaksın, diğer adamın yerini değiştireceksin. Bir şey iyi gidiyorsa değiştirmeyeceksin."

"ICARDI, SAKATLANMASA HEPSİNİ GOL YAPARDI"

"Demek ki Icardi iğneyle iyi futbol sergileyemiyor. Kaçırdığı gollere baksana, Icardi sakatlanmasa hepsini gol yapardı. Haftalarca, aylarca adamın sırtına bindiniz attığı gollerle bırakın da birkaç maç kötü oynasın."

"BAYERN MÜNİH'E BU KADAR SALDIRMA, NE GEREK VAR?"

"Neymiş? Bayern Münih'e karşı Galatasaray çok iyi oynamış. Saldırma bu kadar, ne gerek var? Puanını al yat aşağı, bak şimdi 3 takım da işin içine girdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2023, 19:41
YORUM EKLE