Erman Toroğlu, Süper Kupa Finali'nde yaşananları ilk kez anlattı! "Maç günü Suudi Arabistan Kralı..."

Suudi Arabistan'da iptal edilen Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali'nin yankıları devam ediyor.

Erman Toroğlu, Süper Kupa Finali'nde yaşananları ilk kez anlattı! "Maç günü Suudi Arabistan Kralı..."

SkySpor Youtube kanalında Erman Toroğlu, iptal edilen Süper Kupa Finali ile ilgili çarpıcı bilgiler aktardı.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"KRALLIK VE CUMHURİYET ARASINDA KAVGA SIKIŞTI"

"Bir tarafta Krallık ile yönetilen Suudi Arabistan var, diğer tarafta Cumhuriyet ile yönetilen bir Türkiye var. Krallık ve Cumhuriyet arasında kavga sıkıştı. En azından Suudi Arabistan değil de Cumhuriyet ile yönetilen bir ülkede oynansa bunlar olmazdı."

"KRAL, TFF'YE YETKİLİ GÖNDERİP 'MAÇA ÇIKAMAZSINIZ' DEDİ"

"Maç günü Suudi Arabistan Kralı, TFF'ye yetkili gönderip 'Protokol şunlar şunlar, uymazsanız maça çıkamazsınız' diyor. Daha sonra toplantı uzadıkça uzuyor ve iptal ediliyor."

"SUUDİLER KISMEN HAKLI"

"Ben Suudiler'i kısmen haklı buluyorum. TFF, maça 15 gün kala Araplarla hiç iletişime geçmemiş bile. Sen sonradan 'Biz şu formayla şu pankartla çıkacağız' dersen, sonradan protokol ekletirsen kabul etmezler. Önceden avukatları yetkilileri masaya oturtup her şeyi konuşman gerekiyordu."

"ALİ KOÇ, GÖREVİ BIRAKMA RESTİ ÇEKİYOR"

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 'Benim takımım bu maça çıkarsa görevimi bırakırım' şeklinde rest çekiyor. Peşine Galatasaray Başkanı da bir şeyler söyledikten sonra ipler tamamen kopuyor."

"MAÇ OYNANSAYDI TAŞ ÇATLASA 3 BİN KİŞİ OLACAKTI"

"Eğer maç oynansaydı taş çatlasa 3 bin kişi olacaktı. Arabistan'da da İspanya Süper Kupası maçları oynanacak ama 3 dakikada biletleri tükenmiş. Bizde durum böyle. Icardi ve Dzeko'nun fotoğraflarını vitrine koyacağına Kerem Aktürkoğlu ve Ferdi Kadıoğlu'nu koyuyorsun. Kim tanıyor onları? Icardi ve Dzeko'yu koysana. Suudiler, bizim Kerem'i Ferdi'yi nerden bilsin?"

"ATATÜRK'ÜN ÖLÜSÜ BİLE YETTİ"

"Karşılaşmanın oynanmamasına Atatürk'ün ölüsü bile yetti. Gerçekten ne büyük, ne heybetli bir adammış." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2024, 18:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 4 ay Önce

Erman sende yürek yokmuş beyim ya... Korkundan diğer takımlara salladığının onda birini bu olayların sebebi kişiye karşı sallayamıyorsun.. Biz bu maçın organizatörünü, planlayıcısını ve Atatürk'ün hatırasının zayıflatılmasını isteyen kişiyi iyi biliriz.. Ama GS ve FB-ye çok teşekkürler onun yüzüne öyle bir şamar attılar ki, hala kendine gelemedi..

Gs'li
Gs'li - 4 ay Önce

Ağzı olan konuşuyor. Boş konuşuyorsun. Ali Koç bu işi efendileriyle planlı yapmadıysa eğer iyi bir zılgıt yemiş belli. Önce gidiyor bize para verin burada oynayalım diyor. Sonrada oynanması için elinden geleni yapıyor. Bundan sonrası için sükut lazım

Selahaddin
Selahaddin - 4 ay Önce

provokasyoncumayı temize çıkarma gayretleri boşuna. TFF 2023 yılı kupasını iptal etmeli.