Ersin Düzen: "Ali Koç bunu sormamalı, Okan Buruk haklı, bu işler çocuk oyuncağı değil"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki gerilim Ali Koç'un mücadeleyi saha dışına çekmesiyle büyüyor.

Ersin Düzen: "Ali Koç bunu sormamalı, Okan Buruk haklı, bu işler çocuk oyuncağı değil"

Sports Digitale Youtube kanalında Ersin Düzen, gündemle ilgili yorumlarda bulundu.

Düzen'in açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE BAŞKANI BUNU SORMAMALI"

"Süper Kupa'ya U19 takımı ile çıkma fikri nereden çıktı ben anlamadım. Burası Twitter değil, Fenerbahçe kongresi. Taraftar bunu tweet atabilir, yorumcu söyleyebilir ama Fenerbahçe Başkanının 'U19 ile çıkalım mı çıkmayalım mı?' diye sormaması gerekir."

"OKAN BURUK HAKLI"

"Fenerbahçe neden Süper Kupa maçına U-19 takımıyla çıkmak istiyor. Okan Hoca ne dedi? 'Ben takımımı hazırlarım' kendine göre gayet haklı. Bu işler çocuk oyuncağı değil. O zaman hiç çıkma."

"GENEL KURUL'DA HİÇBİR KARAR ÇIKMADI"

"Fenerbahçe Genel Kurulu'nda hiçbir karar çıkmadı. Taraftarların beklentisi yüksekti, o seviyeye çıkamadı. 'Haksızlığa uğradım' diyorsan sesin gür çıkacak, net karar vereceksin." 

"İFTAR ÖNCESİ VE SONRASI BAMBAŞKA"

"İftar öncesi başka, iftar sonra bambaşka. İftar öncesinde başkanlık oylaması yapılsa, Ali Koç'un karşısında kim olursa olsun Ali Koç seçilirdi ama kongre bittiği anda oylama yapılsa, üyeler '1 dakika ya' derdi. Arada o kadar fark var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 00:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmettopal
Ahmettopal - 1 ay Önce

Genel kurul zaten göstermişti.ali Koç un yeni oyunuydu.oyuncagi tabiki Fenerbahçe. Güya tehtitler savurup kupayı vermezseniz böyle yaparım ..aslında farkında değil kendisi küçülüyor alcaliyor itibarsizlasiyor..hani meşhur bı söz var havlayan köpek isirmaz diye Ali Koç'un ki de öyle bişey.

Urfalı
Urfalı - 4 hafta Önce

Ali koç her halde sokak kabadayılığına soyunmuş elindende gelir sen önce ona buna saldıracağına efendi ol takımını nasıl başarılı birduruma getireceğini düşün bey efendi sen olduğun sürece fener şampiyonluk göremez çünķü etrafa negatif enerjı saçıyorsun