Ertan Süzgün: "Galatasaray görüşme yapmış ama Arabistan'ı bekliyormuş"

Galatasaray'da transferde birçok gelişme yaşanıyor.

Ertan Süzgün: "Galatasaray görüşme yapmış ama Arabistan'ı bekliyormuş"

Sports Digitale'den Ertan Süzgün, Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Süzgün'ün açıklamaları şu şekilde:

"KİMSE BU İSİMLERE HAYIR DEMEZ"

"Ndombele, Fred ile beraber Galatasaray'ın listesinde olan oyuncular. Saul Niguez de var. Hatta Arda Turan'ın ikna etmek için uğraştığı haberi çıktı. Galatasaray, bu seviyedeki isimlerle görüşüyor. Kimse de bu isimlere hayır demez."

"STOPER KONUSUNDA HAREKETLİ BİR DURUM VAR"

"Stoper transferi konusunda da hareketli bir durum var. Nelsson'un gitme durumuna karşılık arka planda çalışmalar sürdürülüyor. Nelsson'a bir teklif gelirse ayrılma durumu olabilir." 

"RAMOS İLE GÖRÜŞME OLMUŞ AMA ARABİSTAN'I BEKLİYOR"

"Sergio Ramos'u çok soruyorlar. Ramos ile bir görüşme olmuş ama Arabistan'ı bekliyormuş. Oyuncunun maaşını ve kaç yıllık sözleşme istediğini sorumuşlardır."

"LEO DUBOIS'A TEKLİF VAR"

"Sacha Boey kalırsa Leo Dubois ayrılabilir. Avrupa'dan 1-2 takım sormuş."

"YUNUS AKGÜN'E BORDEAUX TEKLİF YAPMIŞ"

"Yunus Akgün için Bordeaux resmi teklif yapmış. Yunus, karar verecek. Zorunlu satın alma opsiyonu olmadığı için Galatasaray, kiralamaya sıcak bakmıyor. Görüşmeler sürüyor. Yunus'un bu kadroda süre alması zor. Gidip kendini kanıtlaması ve piyasa yapması iyi bir durum gibi gözüküyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2023, 11:16
YORUM EKLE