Ertem Şener: "Yakınlaştırdım, durdurdum, tekrar oynattım, Djiku'nun Icardi'ye..."

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ilk yarısında sarı kırmızılılar, büyük bir skandala uğradı.

Ertem Şener: "Yakınlaştırdım, durdurdum, tekrar oynattım, Djiku'nun Icardi'ye..."

Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisinde skandal bir penaltısi verilmedi.

Fenerbahçe'de Djiku, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin yüzüne vururken devam kararı verildi.

Futbol yorumcusu Ertem Şener, Galatasaray'ın verilmeyen penaltısını değerlendirdi.

Şener'in açıklamaları şu şekilde:

"POZİSYON NET PENALTI"

"Djiku'nun Icardi'ye yaptığı hareketi yayıncu kuruluş çok net olarak yakından göstermedi. Kendi kendime reji kurdum. Yakınlaştırdım, daha da yakın izledim. Durdurdum, tekrar oynattım. Djiku’nun Icardi’ye yaptığı çok net bir müdahale var, Icardi yüzüne darbe alıyor. Pozisyon net penaltı."

"VAR, NEDEN ÇAĞIRMIYOR"

"Hakem Arda Kardeşler, akan oyunda poziyonu görmeyebilir ama ilginç ve tuhaf tarafı VAR, pozisyonu neden izleme tavsiyesi olarak sunmadı. VAR hakemi Mustafa İlker Coşkun, daha ön plana çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2023, 01:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şeref
Şeref - 4 ay Önce

Dünyaya rezil oluyoruz dur diyen yok..
Ank gücü Karagümrük Fenerbahçeye karşı aynen doğranıyor bunun arkasındaki el kimin eli UEFA bu reziĺliğe el koymalı GS sekiz puan önde olmalıydı

Hasan
Hasan - 4 ay Önce

Galatasaray in hakkını gasp eden var sorgulanmalı yazıklar olsun bu hakemlere Özellikle Var hakemlerine

Düşünen Biri..
Düşünen Biri.. - 4 ay Önce

VAR denen şey de insan varsa VAR lar yok oluyor. Ülkeyi b.k götürüyor. Türk insanı kendi özüne bile dürüst değil.
Hiç mi insan olmaz ülkede?

Mustafa
Mustafa - 4 ay Önce

Hakemler elbet hata yapar yapacak ancak pozisyonu orta hakem yan hakem görmüyor bu var hakemleri be iş yapar var sistemi ne için kuruldu bu pozisyonu görmuyormu bal gibi görüyor ama hakeme izleme tavsiyesinde bulunsa hakem gidip izleyecek penaltı verecek dzoko neden şahsiyet açıklama yapmış icardı direğe çarptı diye direğe carpan bir futbolcunun gözü marormaz kanar ama bu iş burda bitmedi bunun kupası galatasarayin sahasına geleceksiniz elbet

Mustafa Coşkun
Mustafa Coşkun - 4 ay Önce

Talimat var VAR .????.

Adalet
Adalet - 4 ay Önce

Biz ne kadar konuşursak konuşalım boş benim anlamadığım bu FB'li taraftarlara ne oluyor hemen ağlamayın diyorlar. Eğer siz gerçek taraftar olsanız icardinin pozisyonuna dürüst bir şekilde Penaltı derdiniz. Merak ediyorum aynısı sizin başınıza gelse ne yorum yaparsınız sizde biliyorsunuz ki bu pozisyon yüzde yüz PENALTI Benim anlamadığım bu VAR neden geldi Türkiye'ye ama ne hikmetse yine de Sadece bizim için değil bütün takımlar için bazı pozisyonlar görmezden geliniyor yazık gerçekten çok yazık hak eden kazansın kardeşim bu kadar basit yanlış bir sözüm varsa söyleyin.

Harun
Harun - 4 ay Önce

Her platformda başkanından seyircisine hep birlikte GS ı karalama kampanyası içinde olan tam tamcı kanarya civcivler.....bu pozisyona ne dediler acaba, onlara sôzüm ağlamayın emzik lazımsa gönderelimmm .

Şenol özkul
Şenol özkul - 4 ay Önce

Böyle dur dur oynat 1 saatte karar ver kolay önemli olan hakemin böylestresli bir maçta 5saniyede karar vermesi hakemlerimize biraz insaflı olalım ortalığı geren sizin gibi yorumcular