Eşref Hamamcıoğlu: "İyi bir kısmet bulursak satacağız"

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Radyogol'e açıklamalarda bulundu.

Eşref Hamamcıoğlu: "İyi bir kısmet bulursak satacağız"

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray'a ait projeleriyle ilgili önemli sözler söyledi.

Hamamcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Burak Elmas'ın ifade ettiği gibi zor bir dönemdeyiz. Her şeyden evvel Sayın Burak Elmas'a ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu iş zaman ayırmayı gerektiyor. Birçok şeyden feragat etmek gerekiyor. Bu sorumluluğu alan herkes teşekkürü hak ediyor."

"Popülist vaatlerle bu kulüp bir yere gidemez. Samimiyet, şeffaflık, hesap verilebilirlik ve marka değeri sorunlarımız var. Biz bu durumda sorumluluk alıyoruz.  Kimse bizi sosyal medyada linç etmeye, parçalamaya kimse kalkmasın."

"Sosyal medyada linç kültürü başladı. Eleştirebilirsiniz, hakaret edemezsiniz. Farklı tercihlerde bulunanlar, farklı oy kullananlar sosyal medyada linç edildiler.",

"Galatasaray elimizden kaymak üzere. İçine düştüğümüz durum akılcılık, gerçekçilik ve fedakarlık eksikliği vardır. Günlük popülist yaklaşımlarla tribünlere oynayarak, pembe rüyalar vaat ederek, gerçekleşmesi mümkün olmayan vaatlerde bulunarak  kulübümüzün bir yere gideceği yok. Bunu son senelerde yaşıyoruz. Benim de edindiğim en önemli deneyim ve gözlem budur. Galatasaray mutlaka ve mutlaka bu gerçeklerin farkına varmalı. Pembe tablolar, pembe hayallere götürüyor maalesef. Beklentiler arttıkça üyeler arasındaki ilişkiler sertleşiyor"

"Bunları yeniden bir araya getirmeye biz yetmeyiz. Camiamızın konsolide olarak başkan ve yönetim kurulu seçmesi gerekiyor. Geldiğimiz dönemeç köprüden önceki son çıkış. Bu Galatasaray camiasının kurtuluşu için son fırsattır."

"Bütün amatör şubelerimize sponsorlarımız hazır. Ünal Aysal ile görüştük. Kürek ve yelkene sponsor olmaya söz verdi. Sürekli kendisiyle görüşüyoruz. Galatasaray DNA'sına uyum sağlayabilecek sporcuları yetiştirebiliyorsak ve zamanı geldiğinde ederine satabiliyorsak, bundan kaçınmamak gerekiyor. Galatasaray'ın futbol şubesi, profesyonel bir şubedir."

"İyi bir kısmet bulursak Mecidiyeköy'deki binayı satacağız. GS Store'da normal hayatta da gururla giyeceğimiz şeyler üreteceğiz. Mağazacılıktaki arkadaşımız Türkiye'nin en iyi 10 pazarlamacısından biridir."

Kaynak: Radyogol

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2022, 17:35
YORUM EKLE