Evren Turhan: "Erden Timur hiç kimsenin ummadığı birini alabilir, 'Vay be!' diyebilirler"

Galatasaray'da şampiyonluk öncesi önemli gelişmeler yaşanıyor.

Evren Turhan: "Erden Timur hiç kimsenin ummadığı birini alabilir, 'Vay be!' diyebilirler"

Galatasaraylı yorumcu Evren Turhan, Taktik Mania Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Turhan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Kupadaki Başakşehir, ligdeki Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında 9 gol yedi Galatasaray. Okan hoca uyarıda bulundu ve topla çıkma işini kaldırdı. Teknik direktör dokunuşunu yaptı burada. 3 haftadır takım gol yemiyor, pozisyon vermiyor."

"Zaniolo'nun niyeti kötü değildi ama ayağını kaldırınca kırmızıyı gördü. Şampiyonluk maçında oynasa iyi olurdu, Galatasaraylılar bu konuda üzgün. Ama Fenerbahçe maçında atar golünü inşallah. "

"Galatasaray'da Di Maria ile ilgili bir gündem var ama net bir gelişme yok. O pozisyonda elde Zaniolo, Rashica, Kerem var. Di Maria çok kaliteli bir oyuncu ama 35 yaşında."

"Galatasaray'ın stokta forması kalmadı. Yönetim de ciddi bir çaba sarf ediyor. Herhalde Fenerbahçe maçıyla beraber stoklar dolacak."

"Galatasaray, şampiyon olduktan sonra transfere hızlı bir giriş yapacak. Erden Timur, bazı görüşmeler için İngiltere'ye gidecek."

"Okan Buruk ve Erden Timur, Florya'da 3-4 saat toplantı yaptı. Her bölgeye alternatif olarak oyuncu bakıyorlar. Torreira'yı kesinlikle satmayı düşünmüyorlar. Nelsson'a ciddi teklifler var, iyi bir teklif gelirse onunla ilgili bir tasarruf olabilir. Sol bek, yüzde yüz alınacak. Icardi hariç bir santrfor daha alınacak."

"Galatasaray, İngiltere'den hiç kimsenin ummadığı bir orta saha oyuncusu alabilir. Herkesin bu sene dediği gibi, 'Vay be Erden Timur yine yaptı yapacağını' dedirteceği bir transfer yapabilir."

Kaynak: Taktik Mania

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2023, 19:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 12 ay Önce

Onun adı, beylerin beyi, Erdem Timur bey. Her an, her kalbur üstü bir gelişmenin altına imza ata bilir!!!