Evren Turhan: "Fenerbahçe'nin 5 tane maçını sayarım, Galatasaray'ı istemiyorlar"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında hem şampiyonluk yarışı hem de saha dışı mücadele devam ediyor.

Evren Turhan: "Fenerbahçe'nin 5 tane maçını sayarım, Galatasaray'ı istemiyorlar"

Galatasaraylı yorumcu Evren Turhan, GSTV'de gündemle ilgili yorumlarda bulundu.

Turhan'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, 7-8 PUAN ÖNDE OLURDU"

"Galatasaray'ın sadece 4-5 puanı hakemler tarafından gitti. Fenerbahçe'nin ise yanlış ve hatalı hakem kararlarıyla aldığı 5 tane maç sayarım. Eğer standart bir yönetim olsa Galatasaray, çok rahat 7-8 puan önde olurdu."

"ALİ KOÇ KISKANIYOR"

"Ali Koç'un Erden Timur'a karşı kıskançlığı var. Sürekli gündem haline getiriyor. Çünkü sevilen bir isim. Her zaman cevap veriyor. Güzel işler yapıyor. Ali Koç, kendi camiasında diken üstünde. Orada seçim olacak, geleceği belirsiz."

"MAKAS AÇILACAK, BUNUN FARKINDALAR"

"Dursun Özbek görevine devam ederse 2024'te Galatasaray, Bankalar Birliği anlaşmasından çıkacak ve borcunu kapatacak. Bu yüzden Galatasaray'ın şampiyon olmasını istemiyorlar. Çünkü makas çok açılacak. Bunun farkındalar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2024, 01:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şinasi Koyunlu
Şinasi Koyunlu - 3 hafta Önce

Evren kardeşim doğru söylüyor Erden Timur u kıskanıyor birazda başarısızlığını örtmek için Erden Timur a saldırıyor Ali Koç tan başkan değil hiçbir halt olmaz baba parası ile buralara gelmiş birisi

Çetin 76
Çetin 76 - 3 hafta Önce

Parasiz başkanda Galatasaray gibi Mücadele ettiģi bütün spor dalinda bir futbolda onuda Federesyon ve hakemlerin sayesinde başarili oluyor Fenerbahçe mücadele ettiģi bütün spor dalinda Şampiyonluk ve kupalar kazanıyor

Doğrucu
Doğrucu @Çetin 76 - 3 hafta Önce

Siz de kendinizi böyle avutun , bayern münihi siz hangi amatör branşta tanıyorsunuz , Manu , Barca, Real .....