Evren Turhan: "'Her türlü Galatasaray'da oynarım' dedi, elbette bir anlaşma olacaktır"

Galatasaray, ligde aldığı Beşiktaş ve Başakşehir galibiyetleriyle moralli olarak Dünya Kupası arasına girdi.

Evren Turhan: "'Her türlü Galatasaray'da oynarım' dedi, elbette bir anlaşma olacaktır"

TV8,5 yorumcusu Evren Turhan, Mauro Icardi ve Yunus Akgün ile ilgili yorumlarda bulundu.

Turhan'ın açıklamaları şu şekilde:

-ICARDI, İNANILMAZ BİR YETENEK-

"Icardi, inanılmaz bir yetenek. Dışarıdan bu oyuncular egolu gözüküyor ama sahada bu kadar mütevazi ve bu kadar yıldız olup da son yıllarda takımı için bu kadar oynayan oyuncu görmedim. Atabileceği pozisyonda asist yapıyor. Devamlı takım için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bu çok önemli."

-YUNUS AKGÜN, 'HER TÜRLÜ OYNARIM' DEDİ-

"Yunus Akgün, çabuk kopuyor gibi. Şimdi Okan hoca, ona bir destek verecek. Yunus, 'Her türlü oynarım' dedi ve şansı da aldı. Sonraki süreçte maaş durumu oldu. Diğer oyunculardan daha düşük maaş alıyorlar. Yunus ile ilgili senelik 40 bin Euro gibi bir rakama oynadığı söyleniyor. Tabii ki maddiyat bir futbolcu için önemlidir ama sahaya çıktığın zaman bazı şeyleri bir kenara koymak zorundasın. Elbette bir anlaşma olacaktır."

-İYİ BİR SÖZLEŞME YAPILIRSA TEKRAR MORALLENİR-

"Geçen haftaki vücut dili, yedek kaldıktan sonra şans verildi ve kullanamadı. Şimdi Rashica formayı aldı ve orada götürüyor. Adana Demirspor'daki performansını hiç göremedik. o fizik yapısında değil, hazır değil. Toparlayabilir, bir şansı var. Eğer toparlayamazsa onun için başka bir macera açılır. Bu arada iyi bir sözleşme yapılırsa tekrar morallenir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2022, 10:42
YORUM EKLE