Eyüp Yıldız: "Bence o da Galatasaray'a gelecek"

Galatasaray'da transferde art arda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Eyüp Yıldız: "Bence o da Galatasaray'a gelecek"

Sarı kırmızılı yönetim, ligin başlamasına günler kala transferde yeniden atağa geçti.

Galatasaraylı Gazeteci Eyüp Yıldız, sosyal medya hesabından son duruma dair bilgiler aktardı.

Yıldız'ın açıklamaları şu şekilde:

-BENCE O DA GELECEK-

"Torreira transferi çok büyük iş olacak. Oliveira ve Evander'in(Bence o da gelecek) arkasında agresif, her yere yardım getiren, 2 yönlü bir orta saha ile hücum savunma dengesinin sağlanacağını düşünüyorum. Orta saha rotasyon ve kalite olarak geçen sezonun üzerine çıkıyor diyebiliriz"

-SABRIN SONU SELAMET OLACAK GALİBA-

"Seferovic'e iyi bir alternatif, kanatlara 3. bir isim, yerli sağ bek ve stoper transferiyle Galatasaray şampiyonluğun en güçlü adayı olur. Sabrın sonu selamet olacak galiba."

-KONFORLU BİR ORTA SAHA OLUYOR-

"Evander çıkarıp Emre Akbaba, Oliveira çıkarıp Midtsjö, Torreira çıkarıp Berkan Kutlu veya Cicaldau sahaya atacaksın. Orta saha her ihtiyaca uygun, birbirini tamamlayan oyunculardan kurulu ve konforlu bir yer oluyor diyebiliriz."

-GALATASARAY, 4 TAKSİTLE ÖDEMEK İSTİYOR-

"Evander transferinde en büyük problem, Midtjylland'ın bonservis ücretinin büyük bölümünü, peşin istemesinden kaynaklanıyor. Galatasaray ise 4 taksitle ödemek istiyor. Görüşmeler devam ediyor, taksit sorunu bence çözülecek ve bu transfer olacak diye düşünüyorum. Bence bugün çıkan 'Galatasaray yıldız bir oyuncuyla görüşüyor'' haberleri de aslında Midtjylland'a bir mesaj olarak görebiliriz. 'Kararınızı çabuk verin, başka alternatiflerimiz de var' mesajı" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2022, 00:53
YORUM EKLE