Eyüp Yıldız: "Galatasaray, 10 numarayla anlaşma noktasına geldi, gelebilme ihtimali çok yüksek"

Galatasaray'da transferde sıcak saatlerin yaşandığı bir dönem oluyor.

Eyüp Yıldız: "Galatasaray, 10 numarayla anlaşma noktasına geldi, gelebilme ihtimali çok yüksek"

Galatasaray, sol bek ve 10 numara transferi konusunda görüşmelerini sürdürüyor.

Sarı kırmızılılar, 10 numara bölgesi için Manchester United forması giyen Christian Eriksen'i gündemine almıştı.

31 yaşındaki Danimarkalı yıldız oyuncunun Galatasaray'a kiralık olarak transfer olma ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.

CHRISTIAN ERIKSEN GELİŞMESİ

Galatasaraylı gazeteci Eyüp Yıldız, "Gol Var Mı?" Youtube kanalında Christian Eriksen transferiyle ilgili bilgiler aktardı.

Yıldız'ın açıklamaları şu şekilde:

"GELME İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK"

"Galatasaray, Eriksen ile anlaşma noktasına gelmiş durumda. Galatasaray'ın çok aradığı oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama gelebilme ihtimali çok yüksek. Menajerleri önerdi, Eriksen de Galatasaray'a sıcak bakıyor. Olabilecek bir noktada duruyor." ifadelerini kullandı.

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Danimarkalı yıldızın Manchester United ile sözleşmesi Haziran 2025'te sona eriyor.

19 MAÇTA OYNADI

Eriksen, bu sezon 19 maçta forma giyerken 1 gol atıp 2 de asist yaptı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2024, 19:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 ay Önce

Çaptan düşmüş boş ve kaşarlanmış biri olduğu belli .. oynamak için hazır olmayan bir diğer futbolcu.. Neyse gelsin Ndombele ile İstanbul'da gezip tozarlar..

suleymansen
suleymansen - 3 ay Önce

Köhn geliyor Erickson da gelse +1 yabancı sayimiz oluyor. O zaman kim gidecek söylermisiniz. Ziyech gitmedi Tete nin arkadaşi Vinicius geldi kendine geliyor. O zaman Oliviera nin sözleşmesi mi donduruluyor söyler misiniz

Yusuf
Yusuf - 3 ay Önce

Ne kadar boş bir transfer bunu not edin sezon sonu nasıl göndeririz acaba diye kara kara düşünmeye ve çözüm bulmaya çalışırlar yahu başarı istiyorlar assignon gitti sol tarafa köhn alındı mı alınmadı mı belli değil locko yu kaçırdılar 10 numara için en ideal olan dybala ve evander di geçen sezon evander de kaçtı bari dybala yı alında bu problem ortadan kalksın oda olmuyorsa evandere tekrar dönün hem genç hemde kumaşı kaliteli bize kapalı defansı açacak sağlam bir oyuncu lazım Allah aşkına futbolun içinde ama futboldan bu kadar uzak bir yönetim daha olabilir mi şu yapılan hamle yani eriksen tamamen kulübe zarardan başka bir şey getirmez bize oynamayan oyuncuları bile havaya sokacak bir maestro lazım ki diğer oyuncuları da havaya soksun ve sezon sonu iyi paralara tete zaha ziech ndombele bunları iyi bir şekilde pazarlayalım