Fatih Altaylı: "Fenerbahçeliler değil, Galatasaraylılar devirmişti, bunlara pabuç bırakmazlar"

Galatasaray'da camia içinden çıkan çatlak sesler güzel gidişatı engellemeye çalışıyor.

Fatih Altaylı: "Fenerbahçeliler değil, Galatasaraylılar devirmişti, bunlara pabuç bırakmazlar"

Galatasaraylı gazeteci Fatih Altaylı, sarı kırmızılıların gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu. 

Fatih Altaylı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur'a yapılan eleştirilere sert tepki gösterirken destek verdi.

Altaylı'nın açıklamaları şu şekilde:

"İHALE ERDEN TİMUR'A KALDI"

"Florya’da Burak Elmas yönetimi döneminde hazırlanmış bir gayrimenkul projesi vardı ve kulübün dertlerini çözecek tek projeydi. Zaten Timur’un da yönetimin yanında olmasının nedeni bu projeyi hayata geçirmekti. Proje için yönetimde olan Erden Timur’a Sportif AŞ’de başkan vekili olarak futbolla da ilgilenmesi söylendi. Bu işlerden pek anlamadığını söylese de ihale Erden Timur’a kaldı. O da hızlıca işi öğrendi ve bunu da kurulan takımla taraftarlar gördü."

"FENERBAHÇELİLER DEĞİL, GALATASARAYLILAR DEVİRMİŞTİ"

"Galatasaray ne zaman rakipleri ile arayı açacak başarılı bir döneme girse, bunu rakipleri değil, kulüp içindeki bazı fesatlar engellemiştir. 4 Başkanlık yılında 4 şampiyonluk, bir UEFA Kupası ve bir Süper Kupa kazanmış Faruk Süren'i Fenerbahçeliler değil, Galatasaraylılar devirmişti."

"BUNLARA PABUÇ BIRAKMAYACAK KADAR İNATÇILAR"

Halen içerde bir Erden Timur karşıtlığı var ama biliyorlar ki, Erden Timur giderse işler sarpa sarar. Bu yüzden susuyorlar ve sadece 'seçilmiş değil atanmış' diyerek Erden Timur’u küçümsemeye çalışıyorlar. Ancak bu kez Başkan da Erden Timur da bunlara pabuç bırakmayacak kadar inatçı görünüyorlar.  Bu aşamada Başkan’ın yapması gereken tek şey, Erden Timur’u biraz daha net ifadelerle savunmak."

"YETERİNCE ZARAR VEREMEDİKLERİNDE İSTİFA EDERLER"

"Mesela Galatasaray’da 10’u asil, 5’i yedek 15 yönetim kurulu üyesinin asillerden en fazla 5’i kulüp için faydalı bir şeyler yapar. Gerisi bir işe yaramaz. Bu işe yaramazlar ikiye ayrılır. Efendi efendi oturanlar. Bunlar zararsızdır. Bir de zararlı tür vardır. Bunlar bir şey yapmadığı gibi gazetecilere yalan yanlış bilgi sızdırır, çalışan yönetim kurulu üyelerini eleştirir, popüler hale gelmiş olanlara ise ağır biçimde bok atarlar. Baktılar yeterince zarar veremiyorlar, sonunda istifa ederler."

"KENDİSİNİ TANIYANLAR AÇISINDAN ŞAŞIRTICI DEĞİLDİ"

"Tüm bunlar yönetimde Başkan ve bir iki kişi dışında Erden Timur’a karşı müthiş bir düşmanlığı ortaya çıkardı. Anti Erden Timur ekibin başında Cemal Özgörkey vardı. Cemal Özgörkey ise hiçbir şey yapmıyordu ve bu, kendisini tanıyanlar açısından şaşırtıcı değildi. Ve çöpçü başı Cemal Özgörkey sonunda istifa etti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2023, 15:33
YORUM EKLE