Fatih Demireli: "Maçtan sonra çılgınca el hareketi yaparak etrafta dolaştı, hiç kimse daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştı"

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Dries Mertens, kulüple yaşadığı aidiyet büyük dikkat çekiyor.

Fatih Demireli: "Maçtan sonra çılgınca el hareketi yaparak etrafta dolaştı, hiç kimse daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştı"

Galatasaray'ın sezon başındaki yıldız transferlerinden biri de Dries Mertens oldu.

PERFORMANSIYLA AKIŞ ALDI

Sarı kırmızılılara büyük katkı veren 35 yaşındaki oyuncu, performansıyla alkış aldı.

Galatasaray Araştırma Geliştirme Direktörü Fatih Demireli, Dries Mertens ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Demireli'nin açıklamaları şu şekilde:

"Çılgınca el hareketi yaparak etrafta dolaştı"

"Mertens, taraftarlar, takım ve teknik ekip arasında çok etkili. Kayseri'de kaybedince 'Bu sonucun bizi aşağıya sürüklemesine izin vermemeliyiz' dedi. Çılgınca el hareketi yaparak etrafta dolaştı ve sırayla herkese şu anda kendilerine gelmeleri gerektiğini söyledi. Bunun bir etkisi oldu, ruh hali hemen düzeldi. Orada bulunan hiç kimse, daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştı."

"Mesela kulübümüzde bir mutfak çalışanı var, onunla arası harika"

"Mertens tatil günlerinde sık sık köylere gider ve oradaki insanları ziyaret eder. Bazıları bunun PR gezileri olduğunu söylerler. Ancak öyle değil. Mesela kulübümüzde bir mutfak çalışanı var, onunla arası harika. Sadece Türkçe konuşuyor. Çayı zaten çok seviyor ve bunun yanında sürekli Türkçe konuşmaya çalışıyor. Kahvaltıda yumurtalarını nasıl istediğini harika bir şekilde anlatabiliyor." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2023, 14:38
YORUM EKLE