Felipe Melo: "Beraber oynadık, hiç düşünmeden alın"

Van Aanholt'la yolları ayırmak için çalışmalara başlayan, Emre Taşdemir'i fizik olarak yetersiz gören ve Kazımcan Karataş'ın sakatlığıyla sarsılan Galatasaray'da sol bek kangreni Felipe Melo ile sona eriyor.

Felipe Melo: "Beraber oynadık, hiç düşünmeden alın"

Galatasaray yönetimi bir yandan ara transfer bir yandan da ligdeki çalışmalarını sürdürüyor. Listesinde çok sayıda önemli yıldızlar olan Sarı-Kırmızılılar için İtalya'dan flaş bir iddia geldi. Süper lig devinin kurmayları İtalya'dan üç yıldız futbolcuyu radarına aldığı öğrenildi.

Galatasaray Sivasspor'u deplasmanda yenerek bu sezon deplasmandaki 6. galibiyetini aldı. Sarı-Kırmızılı takım Süper Lig'de ise üst üste 5. galibiyetini almayı başardı. Bu sezon sadece Giresunspor ve Kayserispor'a mağlup olan Okan Buruk'un öğrencileri gelecek hafta içi ise Ankaragücü ile karşılaşacak.

Tutto Mercato'nun iddiasına göre; Al Nassr, Ronaldo'dan sonra Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Icardi'yi kadrosuna katmak istiyor. Icardi'nin Galatasarayla sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray'ın bu sezonki en isabetli transferlerinden biri de Dries Mertens oldu. Belçikalı forvet, Sivasspor deplasmanında attığı şık golün yanı sıra takım savunmasına katkısı ve saha içi liderliğiyle dikkat çekiyor.

35 yaşında olmasına rağmen oyun içinde mücadeleyi hiç bırakmayan Mertens'in sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyonun yüksek ihtimalle kullanılacağı bildirildi.

Sarı-kırmızılı takım da forvet arayışında. Galatasaray, sezon başında Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Haris Seferovic'ten beklediği katkıyı alamadı. Tecrübeli oyuncu, Süper Lig'de süre aldığı 9 maçta skor katkısı veremezken Türkiye Kupası'nda çıktığı 3 maçta 2 gollük performans sergiledi.

Sky İtalya'da yer alan habere göre; Galatasaray ve Nottingham Forest, Milan forması giyen Tiemoue Bakayoko ile ilgileniyor. Haberde İtalyan ekibi Milan'ın hareketli bir transfer dönemi geçirmesinin beklenmediği belirtilirken, Bakayoko'nun satılması durumunda eksik bölgelere takviye yapacağı kaydedildi.

Serie A devi Milan'ın Chelsea ile anlaşılması durumunda transferde kolaylık sağlayacağı belirtildi.28 yaşındaki başarılı orta sahanın sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek. Kiralık sözleşmesi sona erdiğinde yeniden Chelsea'ye dönecek.

MELO'NUN PALMİERAS'TAN ARKADAŞI 

İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Roma, takımda bulunan Rick Karsdorp ve Matias Vina ile yollarını ayırmak istiyor.

Sağ bekte pozisyonunda oynayan Karsdorp için 10 milyon euro bonservis bedeli belirleyen İtalyan ekibi, Hollandalı oyuncu için şu ana kadar Marsilya, Lille, Fulham, Ajax ve Juventus'tan kiralık teklifler alırken, sol bek Matias Vina'nın Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu ve oyuncunun sarı kırmızılı kulüp tarafından takip edildiği belirtildi.

MELO, VİNA İÇİN GALATASARAY'A KEFİL OLDU

Melo'nun Vina için "Beraber oynadık, hiç düşünmeden alın" dediği aktarıldı.

25 yaşındaki Uruguaylı sol bek Matias Vina, bu sezon Roma ile 7 resmi maçta forma giyerken gol katkısı yapamadı.

Kaynak: Vatan

SİVASSPOR - GALATASARAY MAÇININ VAR KAYITLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2023, 12:29
YORUM EKLE