"'Fener Ağlama' müziği çalınca Ali Koç arayıp ağzına geleni söylemiş"

Giresunspor eski başkanı Hakan Karaahmet düzenlediği basın toplantısında mevcut başkan kendisi ile ilgili iddialarını sert bir dille yanıtladı ve Fenerbahçe maçı sonrası yapılan Galatasaray göndermesi hakkında konuştu.

"'Fener Ağlama' müziği çalınca Ali Koç arayıp ağzına geleni söylemiş"

Spor Toto Süper Lig'e veda eden Bitexen Giresunspor'da Başkan Nahid Yamak'ın eski başkan Hakan Karaahmet ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme oturmuştu. Karaahmet düzenlediği basın toplantısında bu iddialara cevap verdi.

"Fenerbahçe ile ilişkilerimizi bozdular"

Ligin son haftalarında oynanan ve Giresunspor'un Fenerbahçe ile berabere kalarak rakibine şampiyonluk yolunda büyük bir çelme taktığı maçın ardından yaşanan olaylara değinen Karaahmet, "Fenerbahçe maçında 'Fener Ağlama' müziğini kim çaldırdı, belli değil. Fenerbahçe ile tüm işkilerimizi bozdular. Ali Koç, Nahit Yamak'ı aramış ağzına geleni söylemiş. Ben de Ali Koç ile konuştum, 'Giresun adına özür diliyorum' dedim." ifadelerini kullandı.

"İnsanda biraz vicdan, karakter olur"

Giresunspor Başkanı Nahid Yamak'ın kendisi ile ilgili ortaya attığı prim iddialarını yanıtlayan Karaahmet "Terbiyesiz adam, kulüp başkanı prim mi alır? İnsanda biraz vicdan, biraz karakter olur. Yine mi alkollüsün? Bahsi geçen dekont benim kulübe verdiğim paranın iadesine ait. Kefen giydim, gidiyorsun ne kefeni savaşamı gidiyorsun diyorsun!" ifadeleriyle sert çıkıştı.

"Bu tarz insanlar herkese iftira atar"

Mevcut Başkan Nahid Yamak ile ilgili sert söylemlerini sürdüren eski başkan “Kendi şirketinde personeline maaş ödeyemeyen adam kulüpte nasıl maaş ödeyecek? Bu tarz insanlar herkese iftira atar!” dedi.

"Çekler nerede açıklayabilir misin?"

Nahit Yamak'ın iş hayatıyla ilgili sert ifadeler kullanan Karaahmet "Murat Sancak, Nahit başkana paran yoksa bu takımı alma dedi. Bende söyledim paran yoksa alma diye. Factoring firmasına kırdırdığın çeklerin faturaları nerede onları açıklayabilir misin?" dedi.

"Şaşkınlıkla izledim"

Nahid Yamak'ın kendisiyle ilgili prim ve transferde yolsuzluk açıklamalarına yanıt veren Karaahmet "Terbiye sınırlarını aşan çirkin açıklamalarını şaşkınlıkla izledim. Kaybeden bir insanın ruh hali bozuk olabilir, sağlıklı düşünemiyor olabilir, bunları anlıyorum. Ancak, söylediği gerçek dışı ve uydurma iddialar ile haddini aşmıştır. Şahsıma yaptığı itibarsızlaştırma saldırılarını yargıya taşıyıp kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğum bilgisini kamuoyuna saygılarımla sunuyorum." dedi.

Nahid Yamak ne demişti?

Giresunspor Başkanı Nahid Yamak geçtiğimiz günlerde yaptığımız açıklamalarda; eski başkan Hakan Karaahmet'in kendisine 1 milyon liralık galibiyet primi yazdığını ve Vedat Muriqi gelirinde de usulsüzlük yapıldığını söylemişti.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2023, 13:07
YORUM EKLE