Fenerbahçe'ye olay gönderme! "Vurduğun zaman teneke sesi geliyor"

Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanırken maçlar sıkı bir takvimde oynanmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'ye olay gönderme! "Vurduğun zaman teneke sesi geliyor"

Galatasaraylı gazeteci Süleyman Rodop, 343 Digital Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Rodop'un açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray kötü oynadı da ofsayttan gol mü attı, attığı gol polemik konusu mu? Alın teriyle kazandı. 2 gün önce ofsayttan goller, rakibe verilmeyen penaltı."

"Galatasaray'da Sacha Boey dışında maçı ciddiye alan yoktu."

"BUNLARA  VURDUĞUN ZAMAN TENEKE SESİ GELİYOR"

"Amaçları kamuoyu nezdinde Fenerbahçe'yi mağdur duruma düşürmek. Hem suçlu hem güçlü..."Geçen sene de bunlar boş boş konuşuyordu. Galatasaray ile oynamayacaklarını sanıyorlar. 3 orada, 3 burada... Ondan sonra sustular. Bunlar boş adamlar. Bunlara vurduğun zaman teneke sesi geliyor!"

"Şampiyon olacağız diye Aziz Yıldırım'ı indirdiler. 5 yılın ezikliğini, hüsranını yaşıyorlar. Boş teneke çok ses yapar. Bunlar Galatasaray ile Fenerbahçe maç yapmayacak zannediyor."

"ZIYECH'İN DURUMU DELLİ DEĞİL"

"Ziyech'in ağrıları olduğu için dinlendiriliyor. Hafta sonu oynayıp oynamayacağı da muamma."

"TV'den izleyenler, stada gidenler çatır çatır oynayan bir G.Saray istiyor. Kötü diyoruz, taraftar tarafından beğenilmemesine rağmen rekorlar kırılıyor. Icardi, 13. maçta yine gol attı. Rakip ceza sahasında 41 kez topla buluşuldu."

"GALATASARAY, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE İYİ OYNAMAK ZORUNDA"

"Galatasaray'ın İstanbulspor gibi rakiplere karşı kötü oynama lüksü var ama Manchester United ve Bayern Münih maçlarında iyi oynamak zorunda."

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2023, 12:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 8 ay Önce

Süleyman bey, ters manifesto yapmak fenerin ve bjk'nın ari değil kârı....ancak biz iyi oynamıyoruz...zayıf takımları bile zor yeniyoruz....iki Molde maçında adeta ezildik....tur Moldenin hakkiydı...futbolcuların kalitesi sayesinde tur atladık, teknik ekibin kalitesi sayesinde değil....32 sampiyonlar ligi takimi arasında 29. Olmuşuz koşu mesafesinde... böyle giderse bizi 7-8 sıfırlık facialar bekliyor... ama gözle görülür bir iyi oyun yok...ayrıca böyle giderse ligde de aleyhimize fark açilabilir....geçen seneki fener yok...Bu fener kadro olarak geçen seneden daha iyi....bunu da görmemiz lazım...ve fener şampiyonluk için maddi manevi her şeyi göze almış.... gözleri dönmüş fenerin...Her tuşa basıyorlar....Her türlü cıngarlığı çıkaracaklar...bütün bunları sahada iyi oynayarak aşarız....feneri içerde ve dışarda bagırttıra bagırttıra yenersek ancak şampiyon olabiliriz...çünkü fenerle oynayacagımız maçlar şampiyonu belirleyecek gibi...hem GS hem fb diger maçlarda zor puan kaybedecek gibi....