Fenerbahçeli isim itiraf etti! "Galatasaray taraftarından özür diliyorum, onları provoke ettik"

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Can Arat, Galatasaray ile oynanan "sulu derbi" hakkında bir itirafta bulundu ve Galatasaray taraftarından özür diledi.

Fenerbahçeli isim itiraf etti! "Galatasaray taraftarından özür diliyorum, onları provoke ettik"

Trendyol Süper Lig'in 18. haftası dev derbiye sahne oluyor. Ligde liderlik mücadelesi veren Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.

Dev maç öncesi eski Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Can Arat açıklamalarda bulundu.

Fanatik'e konuşan Arat, tarihe "Sulu derbi" olarak geçen 2007 yılındaki Galatasaray - Fenerbahçe maçı hakkında itirafta bulundu.

"GALATASARAY'IN AVRUPA DEVLERİNE KARŞI..."

Bu akşam oynanacak derbi hakkında konuşan Can Arat, "Galatasaray'a baktığınızda Avrupa devlerine karşı oynadığı futbola göre kıyaslarsanız Fenerbahçe'den daha üstün oynar diyebilirdiniz ama derbilerin kaderleri farklı oluyor. Derbi için skor verme şansınız çok düşük. Türkiye'de hayat duracak" dedi.

"TAKTİK SAVAŞI OLACAKTIR"

Can Arat, "Skoru belirleyecek şey İsmail Kartal ile Okan Buruk'un taktik savaşı olacaktır. Son yıllarda Galatasaray Kadıköy'de çok kazanmaya başladı. Buna Fenerbahçe'nin ciddi anlamda son vereceğini düşünüyorum ama yine söylüyorum skor verebilmek çok zordur" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY TARAFTARINDAN ÖZÜR DİLİYORUM"

2007 yılında Fenerbahçe'nin Ali Sami Yen Stadyumu'na şampiyon olarak gittiği olaylı derbiye de değinen Can Arat, "Ali Sami Yen'e şampiyon gitmiştik, sanırım 2-1 kazanmıştık. Maçın öncesi bizim provoke etmemiz vardı, bütün Galatasaray taraftarından özür diliyorum ama o dönemler gençliğin de verdiği bir bilinçsizlik var. Orada sahaya çıktık, resimler falan çekildik. Biraz onları ateşledik gibi ama biz de o ara şampiyonluğun da etkisiyle yaptık. Belki yıllar sonra geldi ama özür dilerim. Dediğim gibi o maçı unutamıyorum, maç sonu da çok iyiydi, taraftarımızla kucaklaşmamız, bütün stadyum boşaldığında tekrar sahaya çıkıp Fenerbahçe tezahüratları yapmamız benim için çok değerliydi" dedi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2023, 22:19
YORUM EKLE