Fotoğraf paylaştı, "Galatasaray'a dönüyor"

Dursun Özbek, Fatih Terim'i yeniden teknik direktör koltuğuna oturtmak istiyor. Yapılacak görüşmelerde sonuç alınmazsa Okan Buruk ve Nuri Şahin'den birine takım emanet edilecek.

Fotoğraf paylaştı, "Galatasaray'a dönüyor"

Galatasaray'da 11 Haziran tarihinde yapılacak başkanlık seçimi öncesi sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Adaylığını açıklayan Dursun Özbek, Teknik Direktör konusunda da planını belirledi.

Bu sezon Galatasaray'a veda etmesinin ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İlk ve son imzam" ifadelerini kullanan Fatih Terim'i yeniden Teknik Direktörlük koltuğuna oturtmak isteyen Özbek, bu doğrultuda Terim'e yakınlığı ile bilinen Erden Timur, Cemal Özgörkey ve İsmail Sarıkaya'dan da destek alacak.

OKAN BURUK VE NURİ ŞAHİN BEKLEMEDE

Terim ile yapılacak görüşmelerde olumsuz bir sonuç çıkması durumunda ise; Okan Buruk ve Nuri Şahin isimleri gündeme gelecek. Buruk, Galatasaray'da çalışmak istediğini her fırsatta dile getirmişti. Antalyaspor'un başında tarihi bir performans sergileyen Nuri Şahin ise Galatasaray ile ilgili soruları yanıtsız bırakıyor. Antalyaspor ise genç çalıştırıcıyı kesinlikle bırakmak istemiyor. Dursun Özbek kısa süre içinde Teknik Direktör konusunu bitirmek istiyor.

DOMENEC TORRENT'E TAZMİNAT ÖDENECEK

Domenec Torrent'in G.Saray ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. İspanyol teknik adam görevine devam etmek istiyor. Başkan adayları, Torrent ile yolları ayırması durumunda 1 milyon 750 bin euro ödemek zorunda.

Bir diğer başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu da yabancı bir teknik adamı takımın başına getirmek istiyor. Hamamcıoğlu'nun seçilmesi durumunda futbolu emanet edeceği isim olan Cenk Ergün, hoca konusunda detaylı bir çalışma yapıyor. Ergün adaylarla görüşmeler yapmış durumda.

FATİH TERİM YARIN GELİYOR

Fatih Terim, Bodrum'daki tatilini yarıda bırakarak yarın İstanbul'a gelecek. Fatih Terim'in yardımcılarından biri olan Necati Ateş ise Şükrü Hanedar ile birlikte olduğu fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşım sonrası Sarı-Kırmızılı taraftarlar 'Fatih Terim, Galatasaray'a dönüyor' yorumlarında bulundu.

Kaynak: Akşam

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2022, 22:34
YORUM EKLE