"Galatasaray, 7 milyon Euro'ya Vedat Muriqi'yi transfer edecek"

Galatasaray, yeni sezon ve Şampiyonlar Ligi için alternatifli bir kadro kurmak isterken gündeme bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen golcü isim geldi.

"Galatasaray, 7 milyon Euro'ya Vedat Muriqi'yi transfer edecek"

Galatasaray, İspanya La Ligi takımlarından Mallorca'da forma giyen Vedat Muriqi için devreye girdi. Sarı kırmızılıların, geçtiğimiz dönemlerde Fenerbahçe forması giyen yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Okan Buruk'un da Rizespor'dan eski öğrencisi olan 29 yaşındaki santrforun Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı iddia edildi. Cimbom, Kosovalı forveti geçtiğimiz yıllarda da istemiş fakat transferde mutlu sona Fenerbahçe ulaşmıştı.

GALATASARAY, 6-7 MİLYON EURO'YA BİTİRMEK İSTİYOR

Sezon sonunda Gomis ile yollarını ayırmayı planlayan Aslan'ın Vedat'ı ilk aday olarak belirlediği kaydedildi.

Yönetimin, Vedat Muriqi transferini 6-7 milyon Euro gibi bir bonservis ücretine bitirmesi öngörülüyor.

MALLORCA, BIRAKMAK İSTEMİYOR

Mallorca kulübü ise sezon başında Lazio'dan 8 milyon Euro bonservisle transfer ettiği başarılı golcüyü bırakmak istemiyor. Transferde kritik nokta ise Vedat'ın göstereceği tavır.

İspanya'da bu sezon attığı gollerle adından söz ettiren Vedat Muriqi, Mallorca'ya ayrılmak istediğini belirmesi halinde transferin önü açılacak. Galatasaray ve Muriqi transferinin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

14 GOL VE 4 ASİST

Kulübüyle olan kontratı 2027 yılında sona erecek olan Vedat Muriq; bu sezon Mallorca'da 33 maça çıkarken, bu karşılaşmalarda 14 gol, 4 de asist yaptı.

Kariyerinde KF Liria, Teuta, Besa, Giresunspor ve Gençlerbirliği gibi takımlarda da forma giyen oyuncunun, güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Kaynak: A Spor

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2023, 01:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 12 ay Önce

Bence GS SANTRFOR OLARAK YERLI STATÜSÜNDE OYNAYACAK FUFBOLCU UMUT NAYIR OLMALIDIR.