"Galatasaray'a giderse istifa ederim"

Galatasaray'da tarihin en ilginç transfer günlerinden biri yaşanıyor.

"Galatasaray'a giderse istifa ederim"

Galatasaray'da dün akşamdan bu yana eşi benzeri görüşmemiş bir transfer süreci yaşandı.

Sarı kırmızılılar, Lazio'dan Matias Vecino transferi için anlaşm sağlamış, hatta İstanbul'a gelmesi için uçuş hazırlığı ayarlanmıştı.

VECİNO İPTAL OLDU, NDOMBELE GELDİ

Ancak sosyal medyada taraftarların büyük tepkisi sonrasında transferi iptal olduğu dile getirildi ve Galatasaray yönetimi, daha sonra Tanguy Ndombele'yi transfer etti.

Vecino transferini iptali konusunda yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi, yaşanan transfer süreciyle ilgili bilgiler aktardı.

"SARRI İSTİFA RESTİ ÇEKTİ"

"Okan hocaya danışıldığında Vecino savunma yönü daha güçlü olduğu için Ndombele'den daha çok istiyor. Sarri, Vecino için Lazio'ya "Giderse istifa ederim" resti çekiyor, iş bu yüzden bozuluyor. Sonrasında yaz başında okey verilen Ndombele'ye gidiliyor.  Burada tercih farkından bahsediyorum, oyuncu tabii ki beğenilen bir oyuncu. Galatasaray'ın bir numarali yetkilisinden alınmıştır bilgidir." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2023, 10:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADİL
ADİL - 9 ay Önce

Oldukça yalan bir haber....Sarri kala kala bu adama mı kaldı....futbolcunun sosyal medyadan yemiş olduğu linci hafifletmek ve hedef saptırma oyunu...Sarri bu oyuncuya kaldıysa lazio yanmış demektir...

Gs'li
Gs'li - 9 ay Önce

Saçma sapan bir haber. Alakaya maydanoz.

fenerlilercokobjektif(!)
fenerlilercokobjektif(!) - 9 ay Önce

Yedik mi? Arkadaş Lazio'nun orta sahasında Rovella, Guendouzi, Kamada oynuyor, yedekleri Cataldi, Alberto, Antonio. Bu adam Lazio orta sahasında 7. 7. tercih. Yapmayın etmeyin.

Jerfi
Jerfi - 8 ay Önce

Ne kadar saçma yazılmış bir haber

Cimbom
Cimbom - 8 ay Önce

İcardiiiii