"Galatasaray'a neden sattınız? Çok önemli bir transfere imza attılar"

Tottenham'ın Wolverhampton karşısında aldığı mağlubiyet, Davinson Sanchez'in Galatasaray'a transferine verilen izne yönelik eleştirileri artırdı.

"Galatasaray'a neden sattınız? Çok önemli bir transfere imza attılar"

Tottenham’ın Wolves’a 2-1 mağlup olduğu Premier Lig maçında Van de Ven sakatlığı, Romero da kırmızı kart cezası sebebiyle forma giyemeyince sol bek Davies stoperde görev yaptı. 

DAVINSON SANCHEZ TEPKİSİ

Savunma hattı kötü bir performans ortaya koyunca İngiliz basını ve Tottenham taraftarları, Davinson Sanchez’in satılmasını sert şekilde eleştirdi.

GALATASARAY, ÇOK ÖNEMLİ BİR TRANSFERE İMZA ATTI

Kolombiyalı stopere böyle zamanlarda çok ihtiyaç duyulacağını belirten İngilizler, Galatasaray’ın çok önemli bir transfere imza attığını dile getiriyor.

9.5 MİLYON EURO'YA GELDİ

Sarı kırmızılılar, 27 yaşındaki savunmacının bonservisini 9.5 milyon Euro’ya aldı. Güney Amerikalı oyuncunun yıllık maaşı ise 3.2 milyon Euro.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2023, 01:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 6 ay Önce

Bu adamın futbolunu seyrederken insanın ağzının suyu akıyor.. Havadan bir kartal yerden Çanakkale.. Paslar dikine ve korkusuzce ve de inanılmaz beceri dolu ve hedefine ulaşıyor.. Nelson'un bitmek tükenmek bilmeyen yan paslarından sonra bu adamı öpüp başımıza koymak kalıyor.. Aldığı para helal olsun!

Reso
Reso - 6 ay Önce

Galatasaray ın talebini olumlu karşılıyorum Atatürk stadyumu uygun