"Galatasaray'a oynamak için geldim, 11'de yer almak istiyorum"

Galatasaray'a yaz transfer döneminde transfer olan İsviçreli golcü Haris Seferovic, takımda süre bulamadığı için isyan bayrağını açtı.

"Galatasaray'a oynamak için geldim, 11'de yer almak istiyorum"

30 yaşındaki tecrübeli golcü, Mauro Icardi transferi sonrası 3. santrafor konumuna düştü ve bu onu mental anlamda iyice sarstı. 

Aslan'ın tecrübeli golcüsü Gomis, Seferovic'ten formayı almış ve İsviçreli forveti yedek kulübesine mahkum etmişti. Icardi'nin gelişiyle birlikte Seferovic için işler daha da zora girdi. Bunun üzerine hareket geçen Galatasaray'ın İsviçreli golcüsü Seferovic, teknik direktör Okan Buruk ile bir görüşme gerçekleştirdi.

"11'DE YER ALMAK İSTİYORUM"

Tecrübeli futbolcunun bu görüşmede, "Galatasaray'a oynamak için geldim. 11'de yer almak istiyorum" diyerek tepki gösterdi. Hatta Yunanistan Ligi'nde transfer sezonu devam ederken Seferovic'in menajeri kendisine kulüp aradı. Ancak transfer sezonu tamamlanınca yıldız golcü Galatasaray'da kaldı.

KULÜP ARAYIŞLARI DEVAM EDECEK

Tecrübeli futbolcunun devre arası transfer döneminde yeni kulüp arayışlarına devam edeceği belirtildi. Bu sezon Süper Lig'de 6 maçta forma giyen İsviçreli forvetin henüz golü bulunmuyor.

İsviçreli golcü kötü performansı nedeniyle taraftarların da tepkisini çekti.

Kaynak: Takvim

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2022, 14:10
YORUM EKLE