"Galatasaray'a transfer olabilir" dediler, imza attırmak istiyorlar!

Juventus’un sezon sonu Manchester City ile sözleşmesi sona erecek İlkay Gündoğan’ın peşine düştüğünü iddia edildi. Oyuncunun adı Galatasaray ile de anılmıştı.

"Galatasaray'a transfer olabilir" dediler, imza attırmak istiyorlar!

İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester City’nin gurbetçi yıldızı İlkay Gündoğan, Avrupa’nın devlerini peşinden koşturuyor.

Daha önce Bayern Münih ve Galatasaray’ın ilgilendiği iddia edilen orta saha oyuncusu için bir söylenti de İtalya’dan geldi.

Calciomercato’nun haberine sözleşmesi sezon sonu bitecek 33 yaşındaki oyuncunun transferi için en ciddi aday Juventus

Manchester City’nin kararı için herkes pusuda

Dünya devleri tecrübeli oyuncu için Manchester City’nin kararını bekleniyor. Mavilerin oyuncuya sözleşme uzatma teklifinde bulunması beklense de, oyuncunun kulüple devam edip etmeyeceği bilinmiyor.

Türk asıllı Alman oyuncunun serbest kalması durumunda Bayern Münih ve Juventus gibi ekiplerin oyuncuya imza attırmak istediği biliniyor. ,

Galatasaray iddiası

İngiliz yayın organı The Sun, geçtiğimiz hafta İlkay Gündoğan’ın sezon sonunda Galatasaray ile anlaşabileceğini belirtmişti.

Çocukluğunda Galatasaray’ı desteklediği ni daha önce belirten İlkay Gündoğan, transfer olması durumunda 2015 öncesi milli takım tercihini yaptığı için yerli statüsünde forma giyebilecek. 

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2022, 13:04
YORUM EKLE