"Galatasaray'a transfer olması doğru karar, milli takıma seçilebilir"

Galatasaray'ın sezon başında Leipzig'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Angelino'nun milli takıma davet edilmemesi şaşkınlıkla karşılandı.  

"Galatasaray'a transfer olması doğru karar, milli takıma seçilebilir"

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Leipzig'den şarta bağlı satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Angelino, uyum sorununu atlattığı sarı kırmızılılarda performansını artırmaya başladı.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMAYIŞI GÜNDEM OLDU

İspanyol basını, Angelino'nun eski günlerine geri dönüş yapmasına rağmen milli takım teknik direktörü Luis de la Fuente tarafından aday kadroya davet edilmediğini vurguladı.

İLERLEYEB DÖNEMDE MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLEBİLİR

AS'ta yer alan haberde Angelino'nun istatistiksel verilere göre Grimaldo, Alex Balde, Jose Gaya ve Fran Garcia'dan daha iyi rakamlara sahip olduğu vurgulanırken İspanyol oyuncunun bu performansını sürdürmesi durumunda milli takıma davet edilme olasılığının olduğu ifade edildi.

"GALATASARAY'A TRANSFER OLMASI DOĞRU KARAR"

Haberde "Angelino en iyi günlerine geri döndü. Geçen sezon Hoffenheim'da kiralık olarak oynadıktan sonra Leipzig'den ayrılıp Türkiye liginde Galatasaray'a katılmaya karar veren bek oyuncusu, bu kararının ne kadar doğru olduğunu kanıtladı." ifadelerine yer verildi.

13 MAÇTA FORMA GİYDİ

26 yaşındaki İspanyol oyuncu, Galatasaray formsıyla 13 maça çıkarken 1 gol atıp 1 de asist yaptı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2023, 02:32
YORUM EKLE