Galatasaray, anlamlı maçta Dinamo Kiev'e kaybetti

Galatasaray, Ukrayna’da yaşananlardan zarar gören çocuklara yardım için Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile “Barış için maç” sloganıyla dostluk mücadelesinde karşı karşıya gelirken 3-1 mağlup oldu.

Galatasaray, anlamlı maçta Dinamo Kiev'e kaybetti

Galatasarayımız, Ukrayna’da yaşananlardan zarar gören çocuklara yardım için Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile “Barış için maç” sloganıyla dostluk mücadelesinde karşı karşıya geldi. Maçı kazanan taraf 3-1’lik skorla Dinamo Kiev oldu.

Takımımız sahaya Iñaki Peña, Sacha Boey, Ömer Bayram, Semih Kaya, Alpaslan Öztürk, Erick Pulgar, Emre Kılınç, Olimpiu Morutan, Arda Turan, Barış Alper Yılmaz ve Halil Dervişoğlu 11’iyle çıktı. 

Dinamo Kiev 14. dakikada Vitali Buyalsky ve 28’de Artem Besedin ile 2-0 öne geçti. İlk yarıda önemli gol pozisyonlarına giren takımımız, Halil Dervişoğlu ile bir kez direğe takılırken skor üretemedi ve ilk yarı 2-0 Ukrayna ekibinin üstünlüğüyle sonuçlandı. 

İkinci yarının başında Halil Dervişoğlu tekrar direğe takılırken 56’da Barış Alper Yılmaz’ın ceza sahası dışından kaydettiği mükemmel golle skoru 2-1’e getirdik. Dinamo Kiev 80. dakikada Tsygankov ile skoru 3-1’e getirdi. Maçta başka skor olmadı ve maç 3-1 rakip takımın üstünlüğüyle sona erdi. 

Akademi oyuncularımız Jankat Yılmaz, Işık Kaan Arslan, Emir Tintiş, Hamza Yiğit Akman, Özgür Baran Aksaka, Zeki Metin Saki ve Beknaz Almazbekov ikinci yarıda şans buldu. 

Galatasaray, bu maçın ardından ligdeki Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına devam edecek. 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2022, 12:53
YORUM EKLE