"Galatasaray anlaşmaya çok yakın, yıldız oyuncuyu açıklayacak"

Sezon başında olduğu gibi yıldızlarla gövde gösterisi yapmayı planlayan Galatasaray, yıldız oyuncuyla anlaşmaya çok yakın...

"Galatasaray anlaşmaya çok yakın, yıldız oyuncuyu açıklayacak"

Galatasaray'da yeni sezona yönelik transfer çalışmaları erken başladı.

Dursun Özbek, Erden Timur ve Okan Buruk zirvesinden, "Avrupa'da kupa getirecek kalitede kadro yapalım" kararı çıkarken, sezon başında olduğu gibi transferlerin gecikmemesi adına hızlı şekilde harekete geçildi.

Moussa Dembele'de geri sayım

Yeni sezonda forvet hattı için Icardi, Dembele ve Mohammed üçlüsünü düşünen Galatasaray, bu operasyonda da ciddi adımlar atıyor. Özellikle Moussa Dembele konusunda oyuncunun menaceriyle görüşmeler sürüyor. Lyon'daki kontratı bitecek olan 26 yaşındaki Fransız santrforun şu an için en ciddi talibinin Galatasaray olduğu belirtiliyor.

Daha önce sürecin uzamasına neden olan bazı Fransız kulüplerinin aradan çekildiği öğrenildi. Türkiye'den Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmak istediği Dembele için Galatasaray'da geri sayımın başladığı bildirildi. Sarı-Kırmızılı yönetim, sezon bitmeden golcü futbolcunun transferini açıklamaya hazırlanıyor.

Renato Sanches'de anlaşma çok yakın

Transferde hareketli günler yaşayan Galatasaray, yeni sezonun orta saha hattını şimdiden oluşturmaya başladı. Sarı-Kırmızılılar, PSG'nin 25 yaşındaki orta sahası Renato Sanches'in transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Sezon başında Lille'den 15 milyon Euro'ya transfer olduğu PSG'de istediği süreyi alamayan Portekizli futbolcu, yoluna düzenli forma giyebileceği bir takımda devam etmek istiyor. Galatasaray'ın menajerler vasıtasıyla iletişime geçtiği Sanches, Cim Bom'a olumlu yanıt verirken, kulübü PSG'nin de oyuncuyu kiralamaya çok sıcak baktığı öğrenildi.

Yıldızını tekrar parlatacak

Renato Sanches'i kiralamaya çalışan Sarı-Kırmızılılar, sözleşmeye satın alma opsiyonu da koydurmaya çalışacak. Böylece performansından memnun kalmaları halinde, herhangi bir pazarlığa ihtiyaç duymadan yıldız futbolcuyu bonservisiyle birlikte kadroda tutma fırsatı doğacak.

PSG ve Lille'den önce Bayern Münih, Swansea ve Benfica gibi devlerin formalarını da giyen Sanches, Portekiz Milli Takımı'ndaki yerini kaybetmemek için yıldızını yeniden parlatmanın hesapları içinde.

Mauro Icardi'yi de konuşacaklar

Galatasaray Yönetimi, Renato Sanches'in kiralanma sürecinde, Mauro Icardi'nin bonservis konusunu da PSG ile masaya yatıracak. Fransız kulübünün Arjantinli yıldız için 10 milyon Euro civarında bir talebi olduğu ileri sürülüyor. Sarı-Kırmızılılar ise çok daha uygun şartlarda bu transferi sonuçlandırmayı planlıyor.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2023, 20:24
YORUM EKLE