Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi sevindiren karar alındı!

Süper Lig'de gözler 21 Kasım Cumartesi günü oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisine çevrildi. Rams Park'ta oynanacak mücadele öncesi flaş iki karar alındı.

Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi sevindiren karar alındı!

Süper Lig'in 9. haftasında Rams Park'ta oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. 

ÖZEL FORMALAR 1 SAATTE BİTTİ

Taraftarların heyecanla beklediği, Cumhuriyet’in 100. yılına özel yenilenen Galatasaray’ın 1923’te giydiği çubuklu formalar dün itibarıyla satışa sunuldu. İlgi o kadar büyüktü ve formalar o kadar çok beğenildi ki internet üzerindeki satışlar sadece 1 saat içerisinde bitti.

2600 TL'DEN SATIŞA ÇIKTI

Galatasaray'ın yeni çubuklu forması 2600 TL'den satışa çıkmıştı. Bu formanın adı "Stadyum forması" olarak geçiyor. Profesyonel ya da taraftar forması ayrımı yapılmayacak. Bu arada Galatasaraylı taraftarlar merakla bu formanın yeniden satışa çıkıp çıkmayacağını bekliyor.

İLK KARAR: YENİ FORMAYLA DERBİYE ÇIKILACAK

Fanatik Gazetesi'nden Yakup Çınar'ın haberine göre; Galatasaray Beşiktaş derbisine kısa süre önce satışa sutulan alternatif formayla çıkma kararı aldı. Sarı-Kırmızılı futbolcular cumartesi günü oynanacak karşılaşmada yeni formayla sahadaki yerini alacak. 1923 yılındaki giyilen formaya atıfta bulunarak Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak üretilen forma taraftarın büyük beğenisini kazanmıştı.

İKİNCİ KARAR: BEŞİKTAŞ TARAFTARI DERBİYE GELECEK

İl Spor Güvenlik Kurulu, Galatasaray - Beşiktaş derbisine, 2 bin 400 deplasman takımı taraftarının da alınmasına karar verdi.

Deplasman takım seyircisi, toplu olarak maçın oynanacağı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadı'na giriş yapabilecek.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2023, 01:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Objektif
Objektif - 7 ay Önce

Tinercilere dikkat edilmeli. Maç esnasında taşkınlık ve provokasyonla olay çıkartıp Galatasaray'ın ceza almasına yol açabilirler.

Esat nurkan
Esat nurkan - 7 ay Önce

Bizim maça izin verdiler bir kere daha böyle olmuştu sıra onların stadına geldiğinde 40 bahane bulup bizim taraftarları almazlar