"Galatasaray'da beğenilmeyip gönderildi, Fenerbahçe'de oynuyor"

Galatasaray'ın altyapısıyla ilgili bazı tartışmalar yaşanırken dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

"Galatasaray'da beğenilmeyip gönderildi, Fenerbahçe'de oynuyor"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık TV Youtube kanalında Galataaray'ın altyapasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ALİ TURAP BÜLBÜL NEDEN OYNATILMIYOR?"

"Galatasaray altyapısında Ali Turap Bülbül isimli bir sağ bek var. Şuan Türkiye'de altyapılardaki en iyi sağ bek. Milli takımda da oynuyor. Ben merak ediyorum, Ali Turap neden as kadroya giremiyor? Neden oynatılmıyor?" 

"GALATASARAY DA YİĞİT EVİNİ TRANSFER ETMEK İSTİYORDU"

"Fenerbahçe, Gençlerbirliği'nden 3 yetenekli oyuncuyu getirdi. Yiğit Evin'i Galatasaray da kadrosuna katmak istiyordu. Bunlar gelecek adına önemli hamleler. Galatasaray'ın da altyapıyla alakalı bir şeyler yapması gerekiyor."

"YUSUF AKÇİÇEK, BEĞENİLMEYİP GÖNDERİLDİ"

"Fenerbahçe'nin Ludogorets deplasmanında oynattığı Yusuf Akçiçek, Galatasaray altyapısında beğenilmeyip gönderilen bir oyuncu. Altyapıyla alakalı bazı şeylerin yapılması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2023, 13:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 6 ay Önce

Bizde altyapıya değer verilmiyor....değerli çocuklar başka kulüplere kaptıriliyor...altyapının dibi delik....tamir edilmesi lazım...