Galatasaray'da Kopenhag maçı için beklenen karar açıklandı

Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Kopenhag maçına çevrildi. Teknik direktör Okan Buruk, Hakim Ziyech konusunda son kararını verdi.

Galatasaray'da Kopenhag maçı için beklenen karar açıklandı

Galatasaray, tarihinde 17. kez Şampiyonlar Ligi'nin grup aşamasında mücadele edecek. Galatasaray ilk maçta Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı sahasında ağırlayacak.

HAKIM ZIYECH KARARI

Galatasaray'da hazırlıklar sürerken teknik direktör Okan Buruk, Samsunspor maçında performansıyla beğeni toplayan Hakim Ziyech için son kararını verdi.

TEK DEĞİŞİKLİK ZIYECH OLACAK

Galatasaray’da Kopenhag maçı için Teknik Direktör Okan Buruk tek pozisyon hariç kafasındaki 11’i belirledi.

Buruk, ligde Samsunspor maçında sahaya sürdüğü kadrodan tek değişiklik yapmayı planladığı bildirildi. Genç teknik adamın, Tete’nin yerine Ziyech ile maça başlamayı düşündüğü öğrenildi.

SAMSUNSPOR MAÇINDA GEÇER NOT ALDI

Sarı kırmızılı formayı ilk kez Samsunspor maçının ikinci yarısında giyen Faslı yıldızın sergilendiği performansı iyi bulan Buruk’un tecrübeli oyuncuyla karşılaşmaya başlamayı düşündüğü bildirildi.Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag ile oynayacağı maçta Tete’nin ise mücadeleye hamle oyuncusu olarak başlayacağı bildirildi. 

GALİBİYET PRİMİ 500 BİN EURO OLARAK AÇIKLANDI

Galatasaray’da yönetim de kesenin ağzını açacak. Sarı kırmızılı yönetim, karşılaşmanın kazanılması halinde toplamda 500 bin Euro'yu prim olarak oyunculara dağıtma kararı aldığı öğrenildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

APP STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

PLAY STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2023, 23:03
YORUM EKLE