Galatasaray'da şok! Kadroya alınmadılar!

Galatasaray'da Morutan, Barış Alper Yılmaz ve Taylan Antalyalı, Altay maçı kamp kadrosunda yer almadı.

Galatasaray'da şok! Kadroya alınmadılar!

Galatasaray, Süper Lig’in 34. haftasında Altay ile deplasmanda oynayacağı maçın İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sabah gerçekleştirilen antrenman öncesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Futbolcular ve teknik heyet, Galatasaray Futbol Akademisi’nden çocuklara armağanlar verdi. Katalanlar’ın bayramı St.Jordi Günü dolayısıyla teknik direktör Domenec Torrent Florya’daki kadın çalışanlara gül hediye etti.

Antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra top kapma/pas çalışması gerçekleştirildi. Pozisyon oyununun ardından hücum varyasyonları üzerinde durulan taktik çalışma ile antrenman tamamlandı.

Gribal enfeksiyonu bulunan Taylan Antalyalı antrenmanda yer almadı. Ayrıca Morutan ve Barış Alper Yılmaz da İzmir'e götürülmedi. Sakatlığı bulunan Feghouli de kadroda yok.

Mostafa Mohamed ise yeniden takıma döndü.

Galatasaray, yarınki Altay karşılaşması için bugün 15.15’te kalkacak uçakla İzmir’e gidecek.

ALTAY MAÇI KAMP KADROSU

Fernando Muslera, Omar Elabdellaoui, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed, İsmail Çipe, Erick Pulgar, Bafetimbi Gomis, Ömer Bayram, Berkan Kutlu, Victor Nelsson, Inaki Pena, Alexandru Cicâldău, Marcão Teixeira, Emre Kılınç, Arda Turan, Halil Dervişoğlu, Semih Kaya, Sacha Boey.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2022, 13:56
YORUM EKLE