Galatasaray'dan Ali Koç'a şampiyonluk göndermesi

Galatasaray, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un şampiyonluk sözlerine müze daveti ile yanıt verdi.

Galatasaray'dan Ali Koç'a şampiyonluk göndermesi

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un '28 şampiyonluk' vurgusuna bir paylaşımla cevap verdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

"Taraflı, tarafsız tüm futbolseverleri Galatasaray Stadyum Müzesi'ne bekliyoruz."

Ali Koç ne dedi?

Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından olimpik branşlara katkıları ile 1500 kulüp içerisinden "Fair Play Şeref Bayrağı Ödülü'ne" layık görüldü.

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde organize edilen törene Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan, TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar ile sarı-lacivertli kulübün yöneticileri ve sporcuları katıldı.

Ali Koç törende, "Fenerbahçe, bir spor kulübünden de öte. 28 şampiyonlukla Türkiye'nin en fazla şampiyon olan futbol takımı Fenerbahçe, tarihten bugüne sarı lacivertimizi kalplere kazıyan başlıca unsur oldu. Bunu hepimiz biliyoruz. 9 branşta faaliyet göstermekteyiz. 16 bin 615 sporcuya ev sahipliği yapmaktayız. Söz konusu vatansa Fenerbahçeliler için gerisi teferruattır. Atatürk'ün hangi takımı tuttuğu değil hangi takımın onun yolunda yürüdüğü önemlidir. Son 6 olimpiyata ülkemizden 520 sporcumuz katılmış. Bunun 90'ı Fenerbahçe sporcusu. Bana göre çok az. Ülkemiz için de çok az. İnşallah üstüne koyarak devam ederiz. 45 madalya almışız. Bunun 5'ini ülkemize Fenerbahçeli sporcular kazandırdı. Genç bir ülkemiz var. Tesisleştik ama sporcu başarılarının çıkması için insanımıza yatırım yapmamız gerekir." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2022, 18:02
YORUM EKLE