Galatasaray'dan ayrıldı, lige damga vurdu, kaptan oldu

Süper Lig'in devre arasında Galatasaray’dan ayrılarak Inter Miami’ye katılan Amerikalı futbolcu De Andre Yedlin gösterdiği performansı ile gündem oldu.

Galatasaray'dan ayrıldı, lige damga vurdu, kaptan oldu

Devre arasında sarı-kırmızılı ekip ile yollarını ayıran ve Inter Miami ile anlaşan Amerikalı futbolcu De Andre Yedlin sergilediği performans ile Major Futbol Ligi’ne (MLS) damgasını vurdu.

ASİSTLERİYLE KONUŞUYOR

Yedlin, takımı için şimdiye kadar 8 maçta forma giydi. Takımının kazandığı son üç maçta da performansı ile dikkat çeken Yedlin takımına 2 asist ile katkı sağladı.

28 yaşındaki sağ bek, Inter Miami’nin Seattle Sounders’ı 1-0 yendiği maçta asist yapan ilk isim olmayı başardı. Ayrıca Amerikalı futbolcu Miami’nin Atlanta United’ı 2-1 yendiği maçta da ilk golün asistini yaptı.

TAKIM KAPTANI OLDU

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra ülkesine geri dönen ve Inter Miami’nin kadrosuna katılan Yedlin yeni takımında artık kaptanlık görevini üstleniyor.

GALATASARAY'DA TARTIŞILIYORDU

Yeni takımındaki performansı ile dikkat çeken De Andre Yedlin, Galatasaray forması giydiği 2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarındaki performansı ile tartışma konusu olmuştu. Amerikalı futbolcu bu iki sezonda sarı-kırmızılı ekip için çıktığı 27 maçta 1 gol ile takımına katkı sağlamıştı. 

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2022, 23:02
YORUM EKLE