Galatasaray'dan beIN SPORTS'a: "Fenerbahçe maçında neden göstermediniz?"

Fenerbahçe'nin Adanaspor maçında yaşanan hakem hataları sonrası başlayan tartışma fırtınasına Galatasaray da dahil oldu.

Galatasaray'dan beIN SPORTS'a: "Fenerbahçe maçında neden göstermediniz?"

Galatasaray yönetimi daha önce BeinSports’a çıkarma yaptı. 

Saniye saniye kendilerine lehine ve aleyhlerine olan pozisyonların ekrana yeniden getirilme süreleri dahil yayıncı kuruluşla münazara etti.

BeinSports’a yapılan bu ziyarette yayıncı kuruluş yönetmenleri de hazır bulundurdu. Nedenleri iki taraf arasında tartışıldı. 

GALATASARAY İKNA OLMADI

Galatasaray pek ikna olmasa da, BeinSports’un “Art niyet yok” açıklaması sonrasında “Daha dikkatli olunmalı” diyerek konuyu kapattı.

Ancak Adana Demirspor - Fenerbahçe maçında Mert Hakan Yandaş’ın iptal edilen golünde “Ele gelen top” yüzünden çıkan tartışma Galatasaray’ı da harekete geçirdi.

BeinSports’un Türkiye’de yayımlanan maç sırasında ekrana getirmediği Mert Hakan’ın el pozisyonuyla ilgili görüntünün BeinSports Fransa tarafından gösterildiği bilgisine ulaştılar. 

"MERT HAKAN'IN ELİYLE OYNAMASINI NEDEN GÖSTERMEDİNİZ?"

Bunun üzerine Galatasaray yönetimi BeinSports’tan bir kez daha açıklama istedi. “Pozisyon neden gösterilmedi?” diye sordu. Bunda art niyet aradıklarını iletti.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2023, 13:47
YORUM EKLE