"Galatasaray'dan heyecanlandıran transfer, kimse 'Hayır' demeyecek"

Hırvatistan Ligi takımlarından Dinamo Zagreb forması giyen milli kaleci Dominik Livakovic'i Süper Lig'den bir takım kadrosuna katmak istiyor.

"Galatasaray'dan heyecanlandıran transfer, kimse 'Hayır' demeyecek"

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ikinci maçında A Milli Futbol Takımı'na geçit vermeyen Hırvatistan milli kalecisi Dominik Livakovic için flaş bir iddia ortaya atıldı. Başarılı kaleciyi bir Süper Lig takımı kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray, Muslera'nın boşluğunu doldurmak istiyor

Galatasaray sözleşmesi 2024'te bitecek olan Muslera'nın boşluğunu doldurmak için şimdiden arayışlara başladı. Sarı-kırmızılılar, Uruguaylı file bekçisinin yerini doldurabilecek bir isim üzerinde çalışmalar yapıyor.

Livakovic, Galatasaray'ın listesine girdi

Muslera'yı aratmayacak düzeyde kaleci arayışında olan yönetim, flaş bir ismi gündemine aldı. Cimbom, Dinamo Zagreb'in 28 yaşındaki file bekçisi Dominik Livakovic'e kancayı taktı. 

Hırvatistan Milli Takımı'nın değişmez ismi olan 28 yaşındaki kaleci Livakovic için çalışmalar başladı. 

Livakovic gelmeye hazır

Galatasaray'ın kaleci listesinde ilk sırada yer alan başarılı eldiven, sarı-kırmızılılara gelmeye hazır olduğunun işaretini verdi. Başarılı file bekçisinin Dinamo Zagreb'le sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. 

Kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor

Performansıyla göz dolduran Livakovic futbol kariyerinde Hırvatistan dışına çıkmadı. 2016 yılından beri Dinamo Zagreb'te forma giyen yıldız file bekçisi, yeni bir sayfa açmaya sıcak bakıyor. 

Bu sezonki performansı

Bu sezon Hırvatistan Ligi'nde 26 karşılaşmada sahaya çıkan Livakovic kalesinde 24 gol gördü. 6 müsabakada ise kalesini gole kapatmayı başardı. Dominik Livakovic, Hırvat Milli Takımı'nda 43 karşılaşmada görev aldı. Başarılı kalecinin güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Fotomaç

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2023, 20:26
YORUM EKLE