Galatasaray'dan Mauro Icardi için jet cevap geldi!

Galatasaray, dolu dizgin yoluna devam ederken sürekli yıpratma çalışmaları yapılıyor.

Galatasaray'dan Mauro Icardi için jet cevap geldi!

Galatasaray'a Mauro Icardi üzerinden yapılan algı operasyonları devam ediyor.

Beşiktaş maçında ayağından sakatlananan ve penaltısı verilmeyen Mauro Icardi, haftalardır iğneyle maçlara çıkıyordu.

Son olarak da Fenerbahçe maçında sert müdahalelere maruz kalan ve yine penaltısı verilmeyen Arjantinli golcünün yüzündeki kemiklerde kırık çıktığı için belli bir süre sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Takımdan ayrı tedavisi süren Icardi'nin bu kez de antrenmanlara gelmediği şeklinde bir video üzerinden operasyon yapılmaya başlandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un antrenman sonrasında Icardi'nin tedavi için henüz tesislere gelip gelmediği konusunda bilgi almak için sorduğu soru yine farklı yerlere çekildi.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan algılara karşı jet bir açıklama geldi.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"OKAN HOCA İDMAN ÇIKIŞI GELİYOR"

"Video birkaç gün öncesinden. Orada idman bitmişti. Okan hoca idman çıkışı geliyor ve Icardi'yi soruyor. Icardi zatan sakat ve antrenmana çıkmayacaktı ama tedavisi için tesis gelecekti. Antrenman sırasında bütün fizyoterapistler ve kondisyonerler saha kenarında antrenmanı takip ediyorlar. Bundan dolayı tedavi saatleri antrenman saatinden farklı olarak belirleniyor." 

"OKAN HOCA, ÇOCUKLAI DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN ICARDI'Yİ SORDU"

"Icardi'nin de tedavi saati vardı ve henüz saati gelmediği için o an gelmemişti. Daha sonrasında tedavi saatinde tesise geldi. Ayrıca Okan hoca, orada çocukları düşündüğü için Icardi'yi soruyor. Çocuklar Icardi ile de fotoğraf çekilsinler, mutlu olsunlar diye." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Beyaz TV

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2024, 23:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 5 ay Önce

Muslera gibi bir profesyonel, dürüstlük ve centilmenlik abidesi... Bu adamın ne pahasına olursa olsun elde tutulması lazım... Yeni doğan çocuklar hep İcardi'ye öykünüp GS forması giyiyorlar.. Çok para alıyor ama kuruşuna kadar da hakediyor.. Yüzündeki kırıkları duyunca Telvizyonda yorum yapan eski FB'li oyuncu Cem Pamiroğlunun ısrarla yapılan hareketi sahtekarca "masumca" diye yorumu nedeniyle yüzü kızarıyor mu acaba?

Ali
Ali - 4 ay Önce

İcardi niye sahalara çıkmıyor ne kadar zaman cikamayacak

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 4 ay Önce

MAALESEF icardiyi bjkfb kıskançlıktan sakatladılar hakemlerde göz göre göre göz yumdular