Galatasaray'dan sürpriz transfer! Geri dönüyor!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un transferdeki son gözdesi belli oldu. Sarı kırmızılılar, performansını yakından takip ettiği eski oyuncusunu yeniden kadroya katmak istiyor.

Galatasaray'dan sürpriz transfer! Geri dönüyor!

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı kırmızılılar, önümüzdeki sezonun kadro yapısını da göz önünde bulundurarak sürpriz bir hamleye hazırlanıyor.

ERENCAN YARDIMCI GÜNDEMDE

Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Erencan Yardımcı’yı transfer gündemine aldı.

OKAN BURUK TALİMAT VERDİ

Aslan’ın hocası Okan Buruk, Pendikspor’da kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki oyuncuyu çok beğenirken, sezon sonuna kadar grafiğinin scout ekibi tarafından takip edilmesini istedi.

2 YIL ÖNCE EYÜPSPOR'A 500 BİN EUROYA GİTMİŞTİ 

Galatasaray altyapısında yetişen Erencan, 2 yıl önce Eyüpspor’a yaklaşık 500 bin Euro’ya, dönemin kuruyla 4.2 milyon Lira’ya satılınca, bu transferin Finansal Fair-Play’i aşmak üzere yapıldığı ileri sürülmüştü. Ancak Erencan, Eyüp’ten kiralık gittiği Alanya’da da çok iyi bir performans ortaya koydu.

PENDİKSPOR'DA DİKKAT ÇEKTİ

Kariyerine Süper Lig’de devam etmek isteyen genç forvet, Eyüp’ün 1. Lig’den yükselme biletini kaçırmasıyla, bir başka İstanbul ekibi Pendik’e kiralandı. İlk haftalarda kanatlarda denenen 1.88 boyundaki oyuncu, asıl pozisyonuna geçtikten sonra açıldı açıldı ve 8. hafta ile 13. hafta arasında 5 gol atarak kalitesini kanıtladı.

FORMU DEVAM EDERSE 2. SANTRFOR OLACAK

Genç futbolcu sezon sonunda Eyüpspor'a geri dönecek. Okan Buruk, Pendik’le oynadıkları maçta da beğendiği Erencan’ı, formunu sürdürmesi halinde 2. santrfor olarak Galatasaray’a transfer etmek istiyor.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2023, 21:43
YORUM EKLE